rozumeli.....svaly to je pekné ale na čo ked si nerozumieme !? mal svalý a povahovo sme bolí úplne odlišný takže dovo dopo...ale očaril ma očami úsmevom a inou povahou čo sa aj vypomstilo
dokonale rozumeli?? nič predsa nie je dokonalé :p ani na svaloch nezáleží..proste chlap musí byť chápavý, citlivý (ale tak normálne :p ), treba si s ním samozrejme rozumieť, musia tam byť spoločné záujmy a témy aby sa spolu nenudili, dôvera je tiež veľmi veľmi dôležitá, človek potrebuje vedieť, že ten druhý mu dôveruje
Inak čo sa týka charakteru tak by mohol byť inteligentný,ale nie moc - otravné.. iba tak prirodzene potom aby bol úprimný a rozumný. Čo sa zovňajška týka tak si prvé všímam vlasy a zuby. toť vsio..
príliš svalnatí chalani sa mi zhnusili, skôr keby bol chudší a svaly bolo vidieť len jemne žiadny extrém nie je potrebný a mal by sa o seba aspoň trocha starať, nenávidím ak má chalan dlhé nechty, lebo sa mu nechce ich ostrihať- no fúúúj alebo ak má mastné vlasy a pod. každý človek môže byť aspoň trocha pekný, ak sa o seba stará a pokiaľ ide o to ostatné, porozumenie je veľmi dôležité, no a aby sa neriadil pravidlom- p*jebať, od*ebať ...
povahovo... hlavne humor, lebo bez neho by to so mnou asi nevydržal a výzorovo sa mi osobne páči také tie drsnejšie typy... jednoducho nechcem aby mal chalan na hlave viac gélu ako ja
Z výzoru dlhé vlasy, prenikavé oči a pekný úsmev. Aj pekná postava môže byť (na toho môjho sa zozadu strašne dobre pozerá .
A inak sa mi najviac páči, ak sa chlap naozaj správa ako chlap (vie zahriaknuť, keď sa správam ako krava, obrániť ma, ak je od čoho, utešiť ma, keď som smutná, povedať si svoj názor...)
To je jedno hlavne aby sa moc negeloval lebo to sa mi nepáči... A musí pekne voňať Na svaloch mi nezáleží ale je to pekné vidieť, že chalan na sebe maká. A potom musí byť ukecaný A milý, nenásilný k babám...
holky ja vam nerozumiem, minule tu bolo co je pre vas na chalanoch najviac antisexy a boli tam dlhe vlasy, teraz tuna davate presny opak, srsly duuuuuuuuuudes
@milikki ako ja sa neplanujem ostrihat kvoli dievcatu, ale som sokovany ze forum co je Antisexy tak dlhe vlasy, co sa vam na chalanoch paci najviac - Dlhe vlasy; som z toho v rozpakoch
tak mne ide hlavne o to aby ma mal rád ale musia tam byť sympatie a mal by byť vtipný, mať pekný úsmev a nie príliš tučný (napr. 170 cm a 100 kg... no fuj)
čo ja vyžadujem: gentleman, inteligentný, dostatočne vysoký, nie príliš namakaný, sympatický, sveta-znalý, charizmatický, vtipný, nesebecký, empatický, zvero-mil, antisukničkár, rodinne založený, cieľavedomý, tak trocha neporiadkumilovný ....ale to len také drobné zhodnotenie
ta newem jak vy.. ale mne sa nepacia svalnaty ako to je dobre ze ma svaly ale zas ne ze prehnane.. !! a mne ide lavne aky je ! moze byt newem jaky pekny ale ked si z ni nebuem rozumiet no naco taky vztah ! ako zas ide mi aj o krasu hej ale prvorade je ze aky je ! mno .... a abi som a mala o com z nim orzpravat a tak .. D a abi som sa mu pacila taka aka som aa ne ze by som sa mala kvoli nemu meit !
úprimne, mňa najviac priťahuje obyčajnosť...úplná obyčajnosť, chalan, ktorý nosí obyčajné veci, vyjadruje sa ako normálny človek a nepotrpí si na dokonalosť. Nemám rada extravaganciu a takých všelijakých narciskov, egoistov a namyslencov
@steptronic sorry nechcem ti to kaziť kámo ale myslíš si že keď budeš mať svaly tak, postavu ako exguvernér kalifornie za mlada tak to nikdy nebude viac ako jedna nočná radovánka. V prvom rade ide furt, vždy a stále o to aby ste si rozumeli. Keď si s ňou nebudeš rozumieť padne to na menších problémoch ktoré sa raz určite objavia. Svaly, postava a xicht problémy neriešia.
..lol, @v3nty tu napise nieco zo srandy a @dmx355 kulturista nanho utoci, ze nema svaly so typical @dmx355 tvoje svaly si ludstvo pamatat nebude kamarade urob radsej nieco hodnotne namiesto travenia celych dni v posilke a hadania sa na internete je to fakt infantilne. a ty @v3nty nerob hanbu cviciacim hej?!
@obnoxious romantika? joj ťažko vysvetliť keď ju každý vníma inač..no mal by byť k dievčaťu pozorný, povedať jej krásne slová, prejsť sa s ňou na zaujímavé miesto, pohladiť ju po líci.. vravím každá to vnímame trochu inač
@obnoxious ešte raz opakujem že každý romantiku chápe inač a ja vidím romantiku skoro vo všetkom čo je medzi mnou a mojim priateľom..takže by si sa mal opýtať aj iných dievčat keď ťa to zaujíma..pre moju kamošku je romantické keď si s priateľom hladkajú ruky, pre mňa zas keď sa na seba uprene pozeráme do očí, chrrrrápeš?? :p
Keď si na pekne vypracovanú postavu oblečie biele tričko s vystrihom do V. Najlepšie ak si da to tričko a na hrudi, ktora mu vykuka ma este aj nejake tetovanie
idealne by bolo keby fungovala chemia a keby sme si aj rozumeli ...preto sa ludia vacsinou hladaju tak dlho,pretoze bud funguje jedno,alebo druhe ...mali by obidve
dRAhé auto, luxusné hodinky, modrý sveter, čierne vlasy lesknúce sa na svetle nahnedo. bledomodré oči, no, skôr proste také nebíčkové, ak vieš, aký je to odtieň. Brucho vyšportované, nie veľmi, ale nie zase vôbec. Hlas musí mať niečo medzi Pattinsonom a mojím dedom. ... a tak proste
podľa mňa by mal mať svali a nezaléži ako vyzerá ale aký je a aké má srdiečko lebo podla mna na tom sa zakladá láska a nmie na kráse. ne ja sy to myslím.
Vieš tu nejde ani tak o výzor, každému sa páči niekto iný ... mne sa napríklad dosť často stane že zbadám chalana ktorý možno nie je ani veľmi pekný ale neskutočne ma priťahuje nazýva sa to chémia takže určite musí zaujať aj výzor ale POZOR nie každého musí priťahovať chalan, ktorý je vo všeobecnosti považovaný za krásneho... a potom porozumenie si je určite dôležité... častokrát zaujme aj chalan ktorý je výzorovo priemerný ale má nesmiernu charizmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
baby, dúfam, že som to zanalyzoval správne
@bluepanter citas nam myslienky.
mne ide skôr asi o tú povahu...
ťažké boty, ale nemusí byť.
Inak čo sa týka charakteru tak by mohol byť inteligentný,ale nie moc - otravné.. iba tak prirodzene potom aby bol úprimný a rozumný. Čo sa zovňajška týka tak si prvé všímam vlasy a zuby. toť vsio..
A inak sa mi najviac páči, ak sa chlap naozaj správa ako chlap (vie zahriaknuť, keď sa správam ako krava, obrániť ma, ak je od čoho, utešiť ma, keď som smutná, povedať si svoj názor...)
ja si este neviem predstavit, ze by nechodil na vysku. cize to vzdelanie je dolezite. to uz si potom porozumieme
KED JE SAM SEBOU
Nejdem ti radšej nič písať Ale pekný som natom nič nezmeníš
Takého človeka som už raz našla ale bohužial nevydržali sme spolu.Boli a sme si stále príliš podobný.
a este hl.aby sme si rozumeli lebo bez toho to nejde ale ide aj o vzhlad
inak čau parky
Ty budeš nejaky odbornik počuj sa nam pochvaľ ty koľko cvičiš a ake maš vykony
@v3nty ten Brajtlingovy luster chcem videť!
@8alexey8 dal som ho babke teraz ona mi dala adidasku slaninu