tak prv tvár, oči, úsmev, zadok :p u každého ma priťahuje niečo iné..u niekoho nič a aj keby čo robil tak by ma nepriťahoval sú takí...a preto sú z nás dobrý kamoši potom ale úsmev fakt zohráva veľkú rolu...keď ho daruje mne.. no tak všetky baby sme trošku v pomykove keď sa na nás usmeje pekne chlapec
pohlad a úsmev .. to ma vie dostať potom sa samozrejme dívam na zadok ale ten nie je taky podstatny a z tých vlastností .. neznášam ked je namysleny, prehnane sebavedomy, klame a je kurevník!
prve usmev nieje nic krajsie ako ked sa usmeje nejaky zlaty chalan a pri jeho usmeve sa dobre-ze neroztopim ..
potom boty .. podla toho vidim aky styl ma rad
a co sa tyka vlastnosti,pritahuje ma chalan so zmyslom pre humor, chalan ,co je za kazdu blbost,taký poloblazon,s podobnym stylom pocuvania hudby a obliekania ako mam ja ...
Lezu mi na nervy takí chalani ,co sa fotia bez tricka a ukazuju ake "svaly" maju ,podla mna to je mega trapne ,alebo maju velke reci pricom je jasne ze su pannici
-oči - páčia sa mi hlavne keď sú olemované mihalnicami (nie ako namaľovaný, len aby boli vyhranené okraje - čiže nie niečo ako severania),
-úsmev ♥,
-a čo sa postavy týka, som "úchyláčka" na ramená a chrbty. Je to akýsi podvedomý komplex u veľa báb, čo poznám - hľadáme ochranu
-tiež si všímam črty tváre - páči sa mi, keď chalanovi vidno lícne kosti, páči sa mi rysovaná sánka a keď nemajú príliš veľké nadočnicové oblúky.
-okrem toho, najradšej mám chlapa, ktorý je odomňa vyšší - minimálne od 180 hore. Ja sama som (vraj) v dnešnej dobe na babu dosť vysoká...aj keď mne sa nezdá....a teda musím mať chlapa, na ktorého nepozerám zvrchu, ak si dám lodičky
Mám slabosť na "rebelov" - to neznamená, že iného som nikdy nemala - tých čo majú tetovanie, prípadne náušnice.
Páčia sa mi viac chalani so strniskom, podľa mňa je to také mužné a okrem toho, keď vie ako, veľmi nápomocné
Myslím si, že väčšina z vás si to možno neuvedomuje, ale ja to na sebe pozorujem - všímam si kostru. (Aj na babách - všímam si nepomer nohy - telo, alebo hrudník - boky, atď...). Ľudia si podvedome hľadajú partnera čo najsymetrickejšieho.
Ja napríklad nemám rada tých vymakaných svalovcov - chlap má podľa mňa mať pevné telo, ale nepotrpím si na veeeeeeľké svaly - takí chlapi na mňa pôsobia odstrašujúco - bála by som sa mať "veľkého" partnera". To už radše šľachovitého, ako toto
Čo sa týka oblečenia alebo obutia, nie som vyberavá, hlavne nech mu to pristane a vyzerá v tom dobre. Nemám problém ani s metlákmi, ani s rockermi, ani s klasickými "casual clothes", ani s ležérnou alebo športovou eleganciou. Ale nemusím prehnaných metrosexuálov - chlap má byť chlap.
Čo sa týka vlastností, MUSÍ byť vtipný. Nevtipní chalani ma nikdy nezaujali. Ďalej inteligentný a ukecaný, citlivý, a v prvom rade, ma musí vedieť skrotiť, ináč mu budem skákať po hlave Tých vlastností je oveľa viac, ale to by bolo nadlho.
@11 nepresiel by som uz v prvom bode ....inac aj ja by som vedel tolko napisat ale s tym rozdielom ze sa toho striktne nedrzim ..hlavne si treba s clovekom rozumiet
no chcela som sa vyjadriť ale poväčšine by som sa len opakovala s @fleur1301
..doplnila by som len, že ja si dosť v prvom momente všímam charizmu a vystupovanie v spoločnosti - nie tichý ale ani nie vulgárny a rozdrapený - zlatá stredná cesta, takže aj aj;
a samozrejme všetko ostatné čo spomenula kolegyňa @fleur1301 vyššie
@vsetkynikyobsadenedoboha ja sa toho tiež striktne nedržím. Čo sa týka výzoru, v @11 som napísala čo sa mi páči, a tam spomenuté:
oči, úsmev, že sa mi páčia ramená a chrbát, črty tváre a primeraná výška.
To je to, čo si všímam a vypísala som, ako sa mi to páči.
Ďalej, že mám slabosť na rebelov, páči sa mi strnisko, nemusím svalovcov, a metrosexuálov - ale ináč si na oblečení nepotrpím.
Čo sa vám nezdá ? @12 a @13 ? Že viem pomenovať, čo sa mi páči? Keď si to predstavíte vizuálne, tak to nie sú až také strašné "požiadavky"...len je tam veľa slov, tak sa vám zdá, že som náročná
Nikde som nenapísala, že každý chalan v mojom živote bol taký, ale každý mal aspoň väčšinu z toho. Jeden bol možno štíhly, ďalší napríklad blonďák a tie oči ani výšku nespĺňal...ale áno, rozumela som si s nimi, @vsetkynikyobsadenedoboha
Jedine na tých vlastnostiach si potrpím - ale nie preto, že takými chalanmi, ktorí takí nie sú, "pohŕdam" alebo čo, ale kvôli tomu, že tí, ktorí takí nie sú, má skrátka nepriťahujú a nezaujmú Sú to vlastnosti, ktoré ma podvedome priťahujú.
@vsetkynikyobsadenedoboha problém? V slohových prácach som bola vždy dobrá a mala som problém skôr s maximálnym, ako s minimálnym počtom strán alebo slov Nevidno to, že...?
Môj priateľ je tiež ukecaný a hneď na prvom rande sme nemali problém prekecať spolu celú noc Mne vyhovuje chlap, ktorý mi vie kontrovať, rozoberať so mnou témy od výmyslu sveta oveľa viac ako taký, ktorý zo seba dostane ledva jednu vetu a na rande s ním je celý čas trápne ticho
@fleur1301 no keby som toto vedel pred par rokmi dam ti napisat za odmenu ....ale tak aj ja viem kecat vela ked je ocom ....
tak ako ja ticho pri prvych kontaktoch neberem vazne to skor taka otukavacka ale ked je to take stale tak to je horsie....ja som zas radsej posluchac a mam rad ked druha strana vela hovori
@vsetkynikyobsadenedoboha a necíti sa druhá strana pri tebe tak, že ťa to, o čom rozpráva, nezaujíma? Alebo že nepočúvaš? Nemám rada, keď musím vyzývať chalana, aby sa vyjadril, ale pokiaľ ma iba počúva a nič nehovorí, urobím to Keď niekomu niečo hovorím, čakám reakciu, keby som ju nečakala, tak budem ticho
Dáš mi napísať ZA ODMENU ? Akože odmena pre mňa, alebo pre teba? A odmena za čo???
@fleur1301 Hmm taky co s tým ma skusenosť ho totiž nepotrebuje neuhadnem presný pocet bodov ale priblizne kategorie priemerne IQ,Oligofrenia 1 stupna, druheho alebo tretieho. ale to su uz extremy
tak ked ho vidim tak hlavne oci,vlasy,aj ten styl...niekedy aj chôdza podla nej sa da zistit ci je chalan normalny alebo naky pako namysleny no a ked sa s nim rozpravam ..tak urcite ci vie aj nieco vtipne trepnut ale aby vedel aj rozumne rozpravat..a napriklad nemam rada ked moc nadavaju no a urcite este jeho hygienu...ako ciste zubky ,vôna...
mozno to vyznie cudne ale hned prvy dojem robi jeho IQ. Nejaky primitiv ktory predomnou rozprava aky bol ,,nakebany'', ako trtkal baby a podone nikdy nebude mat sancu. a potom klasika, tvár a lýtka!
@natuska6262 Ok, lenže podľa toho vieš, či je inteligentný alebo nie. Alebo či patrí medzi tých viac inteligentných. Nevieš mu predsa podľa rozhovoru určiť výšku IQ, preboha! To isté aj pre @teenka. Ok, beriem, že podľa rozhovoru zistíš, či je inteligentný, ale ani skúsený psychológ ti bez IQ testov nepovie, či máš IQ viac, ako 120, tak sa netvár, že ty by si to vedela z rozhovoru...
Ok, nehovoríme o idiocii, Imbecilite alebo debilite - z tých by si niektorých zaujala len tým, keby si mu zasvietila baterkou do očí
Tak tu nerukujte s tým, že "musí mať IQ aspoň 120".
@lukyluck tak to gratulujem mne sa naposledy podarilo len 145
@fleur1301 je jedno,kto má pravdu ,chcela som tým celým len povedať ,že chcem ,aby chlap bol nadpriemerne inteligentný nič iné ...leen ty si to vzala doslova
@natuska6262 a tých 145 sa ti podarilo kde, v nejakom časpoise, alebo na internetovom portáli, kde keď si zašleš sms, tak ti až potom pošlú výsledky, alebo u nejakého kvalifikovaného psychológa?
No, teraz si to konečne napísala dobre - nadpriemerne inteligentný. Udávať konkrétne číslo nie je bohviečo, lebo pokiaľ mu neurobíš testy, nebudeš vedieť, či "vyhovuje"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
znova sa teda opakujem: pudilár nad ricu..........filip
potom boty .. podla toho vidim aky styl ma rad
a co sa tyka vlastnosti,pritahuje ma chalan so zmyslom pre humor, chalan ,co je za kazdu blbost,taký poloblazon,s podobnym stylom pocuvania hudby a obliekania ako mam ja ...
Lezu mi na nervy takí chalani ,co sa fotia bez tricka a ukazuju ake "svaly" maju ,podla mna to je mega trapne ,alebo maju velke reci pricom je jasne ze su pannici
-oči - páčia sa mi hlavne keď sú olemované mihalnicami (nie ako namaľovaný, len aby boli vyhranené okraje - čiže nie niečo ako severania),
-úsmev ♥,
-a čo sa postavy týka, som "úchyláčka" na ramená a chrbty. Je to akýsi podvedomý komplex u veľa báb, čo poznám - hľadáme ochranu
-tiež si všímam črty tváre - páči sa mi, keď chalanovi vidno lícne kosti, páči sa mi rysovaná sánka a keď nemajú príliš veľké nadočnicové oblúky.
-okrem toho, najradšej mám chlapa, ktorý je odomňa vyšší - minimálne od 180 hore. Ja sama som (vraj) v dnešnej dobe na babu dosť vysoká...aj keď mne sa nezdá....a teda musím mať chlapa, na ktorého nepozerám zvrchu, ak si dám lodičky
Mám slabosť na "rebelov" - to neznamená, že iného som nikdy nemala - tých čo majú tetovanie, prípadne náušnice.
Páčia sa mi viac chalani so strniskom, podľa mňa je to také mužné a okrem toho, keď vie ako, veľmi nápomocné
Myslím si, že väčšina z vás si to možno neuvedomuje, ale ja to na sebe pozorujem - všímam si kostru. (Aj na babách - všímam si nepomer nohy - telo, alebo hrudník - boky, atď...). Ľudia si podvedome hľadajú partnera čo najsymetrickejšieho.
Ja napríklad nemám rada tých vymakaných svalovcov - chlap má podľa mňa mať pevné telo, ale nepotrpím si na veeeeeeľké svaly - takí chlapi na mňa pôsobia odstrašujúco - bála by som sa mať "veľkého" partnera". To už radše šľachovitého, ako toto
Čo sa týka oblečenia alebo obutia, nie som vyberavá, hlavne nech mu to pristane a vyzerá v tom dobre. Nemám problém ani s metlákmi, ani s rockermi, ani s klasickými "casual clothes", ani s ležérnou alebo športovou eleganciou. Ale nemusím prehnaných metrosexuálov - chlap má byť chlap.
Čo sa týka vlastností, MUSÍ byť vtipný. Nevtipní chalani ma nikdy nezaujali. Ďalej inteligentný a ukecaný, citlivý, a v prvom rade, ma musí vedieť skrotiť, ináč mu budem skákať po hlave Tých vlastností je oveľa viac, ale to by bolo nadlho.
S tým, čo mám teraz doma, som maximálne spokojná
..doplnila by som len, že ja si dosť v prvom momente všímam charizmu a vystupovanie v spoločnosti - nie tichý ale ani nie vulgárny a rozdrapený - zlatá stredná cesta, takže aj aj;
a samozrejme všetko ostatné čo spomenula kolegyňa @fleur1301 vyššie
2. úsmev
3. oči O_o
4. povaha !!!!
5. zadok
@vsetkynikyobsadenedoboha ja sa toho tiež striktne nedržím. Čo sa týka výzoru, v @11 som napísala čo sa mi páči, a tam spomenuté:
oči, úsmev, že sa mi páčia ramená a chrbát, črty tváre a primeraná výška.
To je to, čo si všímam a vypísala som, ako sa mi to páči.
Ďalej, že mám slabosť na rebelov, páči sa mi strnisko, nemusím svalovcov, a metrosexuálov - ale ináč si na oblečení nepotrpím.
Čo sa vám nezdá ? @12 a @13 ? Že viem pomenovať, čo sa mi páči? Keď si to predstavíte vizuálne, tak to nie sú až také strašné "požiadavky"...len je tam veľa slov, tak sa vám zdá, že som náročná
Nikde som nenapísala, že každý chalan v mojom živote bol taký, ale každý mal aspoň väčšinu z toho. Jeden bol možno štíhly, ďalší napríklad blonďák a tie oči ani výšku nespĺňal...ale áno, rozumela som si s nimi, @vsetkynikyobsadenedoboha
Jedine na tých vlastnostiach si potrpím - ale nie preto, že takými chalanmi, ktorí takí nie sú, "pohŕdam" alebo čo, ale kvôli tomu, že tí, ktorí takí nie sú, má skrátka nepriťahujú a nezaujmú Sú to vlastnosti, ktoré ma podvedome priťahujú.
Čo sa týka môjho drahého, to nebola iskra, čo medzi nami preskočilo, to bola vatra! A ešte stále je.
2.IQ nad 120 minimálne
3. krásne očká hlboké ,očarujúci úsmev ,jamôčky v líčkach ,jemné ruky,
ale ťažko človek stretne takého chlapa..
a ked už, tak to je riadne cítiť že tam niečo je, čo Vás strašne priťahuje k sebe
@vsetkynikyobsadenedoboha problém? V slohových prácach som bola vždy dobrá a mala som problém skôr s maximálnym, ako s minimálnym počtom strán alebo slov Nevidno to, že...?
Môj priateľ je tiež ukecaný a hneď na prvom rande sme nemali problém prekecať spolu celú noc Mne vyhovuje chlap, ktorý mi vie kontrovať, rozoberať so mnou témy od výmyslu sveta oveľa viac ako taký, ktorý zo seba dostane ledva jednu vetu a na rande s ním je celý čas trápne ticho
tak ako ja ticho pri prvych kontaktoch neberem vazne to skor taka otukavacka ale ked je to take stale tak to je horsie....ja som zas radsej posluchac a mam rad ked druha strana vela hovori
Dáš mi napísať ZA ODMENU ? Akože odmena pre mňa, alebo pre teba? A odmena za čo???
Ale na margo IQ - " "
Tam skutočne nechápem ako sa dopracujete k adekvátnemu a uspokojivému výsledku...Keby mi otrčíš na prvom rande IQ test tak by som ťa asi vysmial
Ok, nehovoríme o idiocii, Imbecilite alebo debilite - z tých by si niektorých zaujala len tým, keby si mu zasvietila baterkou do očí
Tak tu nerukujte s tým, že "musí mať IQ aspoň 120".
"Ok, lenže podľa toho vieš, či je inteligentný alebo nie. Alebo či patrí medzi tých viac inteligentných."
V podstate si teraz uznala, že mám pravdu
Mňa len zarazilo, že udávate presnú číslicu - keď ju aj tak vlastne určiť nevieš.
To je, ako keby si povedala, že musí mať nad 183cm...tiež si nevezmeš so sebou meter na prvé rande...tak isto, ako IQ test.
@fleur1301 je jedno,kto má pravdu ,chcela som tým celým len povedať ,že chcem ,aby chlap bol nadpriemerne inteligentný nič iné ...leen ty si to vzala doslova
No, teraz si to konečne napísala dobre - nadpriemerne inteligentný. Udávať konkrétne číslo nie je bohviečo, lebo pokiaľ mu neurobíš testy, nebudeš vedieť, či "vyhovuje"