pytam sa koli jednemu nedorozumeniu com som prednedavnom mal- objal som kamaratku okolo pasu a ona to zobrala ako flirt - nemyslel som ze to tak kazda berie...
Mám kamaráta veľmi blízkeho, objímam sa s ním, škrabkám ho na chrbte, lebo to má rád, občas ma pohladká...ale všetko je to v rámci priateľstva, obaja sme šťastne zadaní
Pôvodne som nevedela čo si myslieť, ale odkedy mám pár kamarátov, ktorí sa takto správajú ku všetkým svojim bližším kamarátkam... Na druhú stranu, asi záleží od človeka. Ja tých chalanov už poznám, viem ako to myslia a dôverujem im natoľko, že mi to od nich nevadí.
Po chvíľke zamyslenia, raz to urobil chalan, ku ktorému až tak dobrý vzťah nemám, takže mi to od neho vadilo a on to zrovna myslel ako flirt... (a potom sa urazil, že som ho friendzoned-la, keď som mu povedala, aby dal tú ruku dole )
a co ma byt ze chyti okolo pasu? vsak to je normalna vec podla mna , ...ale zas to musia byt taky kamarati, ked to chyti muz takto volake nezname dievca ale dievca ktore pozna len kratko tak to je skor ako flirt.
Príde mi to úplne normálne, kedže mám pomerne blízke vzťahy s kamarátmi/kamarátmi...
Boli časy keď som s nimi bežne chodila za ruku... Aj teraz dám hocikomu pusu na čelo. Jednoducho tým ľudom týmto ukazujem, že ich mám rada, viac než rada,že sú moji ♥
mám takého jedného, resp 2 kamarátov a neberiem to nijak.. keďže ich poznám a neriešim to, proste mi to pri nich príde nomrálne, aj to dokonca že po akcii alebo pod spíme vedľa seba "pritúlení" a chrápeme si do ucha
napr. od najlepšieho kamoša opačného pohlavia mi to vobec nevadi, ked ma chyti bars aj okolo pasa tak to beriem tak kamaratsky a aj on ! (dufam ale nie..ten nas vztah je taky surodenecký..pekný...viem,že ma má rád a ked ma objime tak to urobi preto, lebo ma má rád.
od ostatných to už beriem trošku rezervovanejšie...
ale naposledy na jednom koncerte ked hrali Horkyze L&G song tak sme sa k sebe velice tulili ale to bolo vramci piesne, takže aj od situácie záleží...
kamaratstvo medzi muzom a zenou nejestvuje...zeny, nebude naivne, chlap (akoze kamarat) vas tiez chce pretiahnut, len nevoli priamu cestu, ale sem-tam vas obijme, aby naznacil, ze chce nieco viac - sex, nemusi hned byt z toho vztah akoze........
ale hej, nie je na tom nič zlé ja sa s nimi vždy pravidelne obijmam, dotýkam , bozkavam, či hladkam, češem ich , zapinam/rozopinam podprsenky.....a oni to stále berú ako flirt sakra...
@32 , podla toho kto a ako...na jednej strane v pohode ale na druhej, hlavne ludia kt. nejak dlhšie nepoznám (a vlastne ani ich nespoznám lebo mi prekážajú) sú dotieravý a snažia sa ma silou mocou dotknúť... moje pohlady sú potom stobodové
@vsetkymenaboliobsadene neberie to tak každá - záleží aj od toho, ako teba berie tá druhá osoba - hovorí sa, že medzi mužom a ženou nikdy nebude priateľstvo, kde by jeden nechcel viac a keď sa nad tým zamyslím, tak asi s každým mojim kamarátom to tak je - ale obaja o tom vieme a je to uzavretá vec s tým že - dobre, viem že by chcel/a viac, ale vysvetlili sme si to a sme len kamaráti a nič nebude.
Bohvie, či by ona nechcela viac. Alebo sa na to sťažovala, že sa jej to nepáči?
uplne normalne ako prejav toho, ze mu nie som lahostajna aj ja to kamosom robim aj pusu si dame na lice a o nic nejde.. s niektorymi smesi proste blizsi
@fleur1301 je to kolegyna, kamosi sme cca rok ja nechccem nic viac a ona tiez nie, sedeli sme na sedacke prisadol som si k nej a dal som jjej ruku okolo pasu, urazila sa ze co po nej chcem. a ja som ostal taky ze ved nic to len tak kamaratsky a ona zetoto sa v kamaratstve nerobi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
@marleymt vsed si zahlasovala (a) a pas je dolu ako mas brucho ty trdlo
: D
Po chvíľke zamyslenia, raz to urobil chalan, ku ktorému až tak dobrý vzťah nemám, takže mi to od neho vadilo a on to zrovna myslel ako flirt... (a potom sa urazil, že som ho friendzoned-la, keď som mu povedala, aby dal tú ruku dole )
Boli časy keď som s nimi bežne chodila za ruku... Aj teraz dám hocikomu pusu na čelo. Jednoducho tým ľudom týmto ukazujem, že ich mám rada, viac než rada,že sú moji ♥
@patuskoo normalne, ze ju poskrabkass po ramene alebo tak
@marleymt kedy teve neprepinalo marlik? nevyhovaraj sa nta teplo
napr. od najlepšieho kamoša opačného pohlavia mi to vobec nevadi, ked ma chyti bars aj okolo pasa tak to beriem tak kamaratsky a aj on ! (dufam ale nie..ten nas vztah je taky surodenecký..pekný...viem,že ma má rád a ked ma objime tak to urobi preto, lebo ma má rád.
od ostatných to už beriem trošku rezervovanejšie...
ale naposledy na jednom koncerte ked hrali Horkyze L&G song tak sme sa k sebe velice tulili ale to bolo vramci piesne, takže aj od situácie záleží...
@patuskoo ze mas umriet
Bohvie, či by ona nechcela viac. Alebo sa na to sťažovala, že sa jej to nepáči?