Nenosím, maximálne na ultra špeciálne príležitosti a aj to také čo najnižšie a nadávam na ne, ale chodiť v tom relatívne viem (lebo zas, tých max.5cm by podaktoré za opätky ani nepovažovali) ale chodím v tom nerada.
nenosím, som dosť vysoká a dlhonohá aj bez nich, nehovoriac o tom, že moje nohy v takých topánkach strašne trpia o čom ma presvedčili všetky akcie, kde som sa pohybovala na 9cm podpätku
a minule som dokonca prišla na to, že moje nohy trpia aj v balerínkach, čo ma prekvapilo, ale snáď si zvyknú aspoň na tie, veď ako budúca právnička nemôžem stále nosiť len tenisky
nenosím, ale nosila by som stále, keby som bola nižšia dokonca moje obľúbené topánky majú 10 a pol cm podpätok a kúpila som si ich len tak z rozmaru, lebo som ich chcela
naposledy som mala opätky na štátniciach v máji a bola to pre mňa takmer smrť. strašne ma to otláča, bola ma z toho nohy zospodu, a keď sme išli pred vyhodnotením do ponorky na poldeci, skoro som sa po tých strmých schodoch vykýblila jak pán
ale obávam sa, že ak ma vezmú do takej roboty, kam posielam životopisy, opätkom sa nevyhnem.
denne, aj ultravysoké ( a to som vysoká), po dvoch rokoch ma z nich aj nohy prestali bolieť a odskáčem, odbehám a obstojím v nich všetko aj 24 -hodinovku
ku vsetkemu okrem nohavic nosim opatky... ked vidim tlste zenske nohy v sukni a k tomu narvane v balerinach, mam chut dotycnej vysvetlit pojmy ako lodicky a sandale...
Nosím len keď ideme na nejaké vážne predstavenie do divadla, resp. keď moderujem nejakú akciu, inak pri mojej výške 181cm opätky nepotrebujem rovnako, ako nepotrebujem ešte viac zaťažovať kĺby a chrbticu
@fleshleecat ja som videla uz vselico ale pokial by sa mala ta "dama" na podpatkoch zabit alebo imitovat kacicu, nech si radsej necha baleriny, zalezi ako to spolu vyzera
Ja som od môjho dievčaťa chcel aby ich nosila no povedala že si ich musím skúsiť aj ja > no nakoniec som bol rád bolel ma chrbát a po týždni nosenia (výška 13.5cm 5 hod) ma chrbát prestal bolet a teraz ich nosím 2 krát týždenne a doktorka nechápe prečo ma už nebolí (o tomto nevie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
neviem ani, kedy som prišla na túto opätkovú úchylku...
a minule som dokonca prišla na to, že moje nohy trpia aj v balerínkach, čo ma prekvapilo, ale snáď si zvyknú aspoň na tie, veď ako budúca právnička nemôžem stále nosiť len tenisky
ale obávam sa, že ak ma vezmú do takej roboty, kam posielam životopisy, opätkom sa nevyhnem.
mala som ich na birmovke a 2 hod´ky som v nich stála
a moj outfit do divadla vzdy: converse, tmave uzke gate a bluzka
» www.dmusastore.com/p-3344-darcie.a...