včera moja sestra povedala mame - a šak ty nevieš že jej sa páčia taký drzáci,rockeri a tak? a mama na mňa pozrela a povedala,daj si pozor,aby ti nič nespravil a správaj sa slušne
podľa toho,ako slušný,ak ide o výchovu a vyjadrovanie tak zase nepáči sa mi na chalanovi,keď sa správa ako úplný debil a všetky jeho reči sú len silnými slovami a žiadne skutky + vyjadrovanie kde stále používa nadávky a tak....to nemusím.
keď si ponadáva tak to chápem,že z nervov,ale brať to ako súčasť každej vety..to ma odradí.
neviem tu správne definovať slovo "slušný" a "neslušný"
Teraz by som dala za slušnosť u chalana všetko, ale v mojom mladšom a pubertálnom veku som slušných chalanov posielala kade lahšie, lebo som si hovorila tento je na mňa až moc slušný ! teraz to ľutujem
mal by byť slušný v zmysle toho, že má mať voči babe rešpekt a úctu ako vo vyjadrovaní sa tak aj v správaní. To neznamená, že nemá byť prirodzený, ak použije v príhodnej chvíli vulgarizmus, napr. je vytočený alebo podobne... alebo si napr. grgne občas, že to neudrží, nie stále, alebo že si ide občas vypiť s kamarátmi, bez nej, to sa ešte dá tolerovať. Ale keď sa chalan správa k babe ako chrapúň, uráža ju, správa sa k nej ako s handre alebo k slúžke tak to sa už tolerovať nedá. Mal by sa správať tak aby sa on aj ona cítili spolu dobre.
Ale ak je chalan prehnane zakríknutý sedí v kúte a škúli, alebo je príliš strojený a ani zasrandovať nevie, taký veľmi nemá šancu.
tak podľa toho čo myslíš pod slovom slušný..napr. mne strašne prekáža ked chalani nadávaju v každej vete..že ty ko**t vy**ebaný bol som dnes v meste tam v pi**..fakt je to trapne..ako napr.ked sa dačo stane mi zlé aj ja si ponadávam,ale nieje to v mojom bežnom slovníku..je to ubohe..
a čo sa týka slušnosti tak že pije fajčí alebo páli,tak to podla mna nieje nič o slušnosti,je to jeho vec..a jeho návyky..
ale radšej by som mala chalana ktorý je slušný ako takeho vyvrhela co sa nevie vpratať do kože(aj ked milujem bláznivých uletnikov :-
nie.nemozem za to, asi som fakt mrcha ale hovori sa ze zli chlappci pritahuju zeny viac, ale asi ma to po puberte prejde dufam. lebo tymto stylom narazam na samych blbcov. ale sama si za to mozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Tak dajme tomu že hej...
tak to je jasné, to je ludské .. ale myslel som viac menej extrémne prípady
včera moja sestra povedala mame - a šak ty nevieš že jej sa páčia taký drzáci,rockeri a tak? a mama na mňa pozrela a povedala,daj si pozor,aby ti nič nespravil a správaj sa slušne
podľa toho,ako slušný,ak ide o výchovu a vyjadrovanie tak zase nepáči sa mi na chalanovi,keď sa správa ako úplný debil a všetky jeho reči sú len silnými slovami a žiadne skutky + vyjadrovanie kde stále používa nadávky a tak....to nemusím.
keď si ponadáva tak to chápem,že z nervov,ale brať to ako súčasť každej vety..to ma odradí.
neviem tu správne definovať slovo "slušný" a "neslušný"
Slušný v zmysle subtílny mamrd sediaci v kúte a úzkostlivo hľadiaci do zeme nie.
Ale ak je chalan prehnane zakríknutý sedí v kúte a škúli, alebo je príliš strojený a ani zasrandovať nevie, taký veľmi nemá šancu.
Všetko je to rozumnej miere.
a čo sa týka slušnosti tak že pije fajčí alebo páli,tak to podla mna nieje nič o slušnosti,je to jeho vec..a jeho návyky..
ale radšej by som mala chalana ktorý je slušný ako takeho vyvrhela co sa nevie vpratať do kože(aj ked milujem bláznivých uletnikov :-