A z môjho čisto osobného hľadiska je to kravina, ale, podobne ako asi dosť ľudí na tomto portáli, som v niektorých veciach dosť nihilista, takže ak to náhodou bolo tvojím plánom, nedaj sa odradiť odpoveďami v nejakej takejto ankete ...
Ak ju nepoznáš natoľko, aby si vedel odhadnúť, či sa jej to bude páčiť, tak to je blbé ... No rozumné by bolo spýtať sa niekoho, kto ju natoľko pozná, nie nezainteresovaných na nete
A ten zmysel je asi taký, že ak je nejaká situácia vo všeobecnosti vhodná na požiadanie o ruku, tak to už pravdepodobne niekoho napadlo a ťažko tu čaká tých 1000 ideálnych možností "čo tu ešte nebolo"
hej názory sa mi páčia a na margo @11 poznám ju a viem že by sa jej to páčilo. zatiaľ to má čas jasné.
a nato že vo svidníku máme letisko z ktorého sa nelietalo (teraz nejakí súkromníci stamade lietajú na tých rogalách a malých lietadielkach. ale zariadiť by sa to dalo už mám prípadný kontakt bude to určite zaujímavé. Snáď dobudúcna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Napríklad na pohrebe, alebo tak?
Či máš dojem, že existujú tisíce rôznych ešte nepoužitých situácií, ktoré sú ako stvorené na žiadosť o ruku?
Ak ju nepoznáš natoľko, aby si vedel odhadnúť, či sa jej to bude páčiť, tak to je blbé ... No rozumné by bolo spýtať sa niekoho, kto ju natoľko pozná, nie nezainteresovaných na nete
myslím, že mne by to aj tak bolo úplne jedno.
V podstate áno, nemyslí to zle, len väčšinou to, čo hovorí aj dáva nejaký ten zmysel ...
@66janica6
A ten zmysel je asi taký, že ak je nejaká situácia vo všeobecnosti vhodná na požiadanie o ruku, tak to už pravdepodobne niekoho napadlo a ťažko tu čaká tých 1000 ideálnych možností "čo tu ešte nebolo"
a nato že vo svidníku máme letisko z ktorého sa nelietalo (teraz nejakí súkromníci stamade lietajú na tých rogalách a malých lietadielkach. ale zariadiť by sa to dalo už mám prípadný kontakt bude to určite zaujímavé. Snáď dobudúcna...