ako @zeriavka vraví, červené víno asi najskôr, ak ju chceš privolať a tiež som počula, že takú schopnosť majú aj korenené jedlá a cesnak, ak ju chceš oddialiť, tak citróny
Môže pomôcť agolutín. Inak to červené víno, teplé kúpele na vyvolanie alebo naopak citrónová šťava a pod. môžu a nemusia zabrať, je to individuálne-osobne si myslím, že je to skôr o náhode..(pár krát som si chcela takto oddialiť menšt. , každá deň som jedla mnoho citrónov a nakoniec som menšt. dostala ešte skôr ako som ju mala dostať ...ako dlho bude dovolenka? Ono je lepšie to oddialiť ako vyvolať skôr...
@kittyss ... hmm, to by sa dalo oddialiť menšt. na 1 mesiac, len keby si brala HAK...takto je to naozaj dlhšia doba, aj keď myslím, žeby si to mohla užívať aj takto dlhšie. Ono to menzes rozhádže pravdepodobne tak či tak.
Tuším sú to tbl. norethisteron- nie som si istá.
K aplikácii agolutínu by zrejme už muselo byť endometrium v určitej výške a aj tak menst. nedostaneš hneď po aplikácii, môže to byť na 5-10 deň + si tam pripočítaj tie dni keď tú mešt. budeš mať, čiže to do dovolenky aj tak nemusíš stihnúť.
preboha) Kvôli takej sprostej banalite jak je menštruácia na dovolenke si do*ebete úplne organizmus, zbytočne do seba pcháte hormóny kriste ! keby to bol nejaký normálny dôvod..ale toto.
Sorry, ako nič proti tebe, evd je to tvoje telo..len ma to rzočuľuje,
To s tým červeným vínom je sprostosť, ale zaručene to funguje ako placebo efekt. Keď chceš skôr, žer sóju, tá má nejaký estrogén či čo. To je tuším jediná vec, ktorá je toho schopná
@luc.ka ono to naozaj rozprúdi krv, aj keď podľa mňa je to strašne nespoľahlivé a je to len a len o náhode ...
@kittyss najlepšie urobíš ak čím skôr skočíš k lekárovi a sním sa už nejak dohodneš. On ti bude vedieť najlepšie poradiť a určite sa nejako dohodnete ...Aj keď pouvažuj aj nad tým, ako dlho máš menšt...pretože pokiaľ je to zopár dni, tak myslím, že tie 3,4 dni by si zo 16 dňovej dovolenky prežila v pohode
Keď sa ti to nepodarí oddialiť, skús tampóny, keď sa pôjdeš kúpať. Ja som mala také "šťastie", že som to prvý krát dostala na dovolenke. A kúpala sa aj s tým a bez tamponov..takže tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
u mňa zvykne zabrať: ísť si zabehať, nejaká fyzická záťaž
a tiež veľa červeného vína
Tuším sú to tbl. norethisteron- nie som si istá.
K aplikácii agolutínu by zrejme už muselo byť endometrium v určitej výške a aj tak menst. nedostaneš hneď po aplikácii, môže to byť na 5-10 deň + si tam pripočítaj tie dni keď tú mešt. budeš mať, čiže to do dovolenky aj tak nemusíš stihnúť.
Sorry, ako nič proti tebe, evd je to tvoje telo..len ma to rzočuľuje,
@kittyss najlepšie urobíš ak čím skôr skočíš k lekárovi a sním sa už nejak dohodneš. On ti bude vedieť najlepšie poradiť a určite sa nejako dohodnete ...Aj keď pouvažuj aj nad tým, ako dlho máš menšt...pretože pokiaľ je to zopár dni, tak myslím, že tie 3,4 dni by si zo 16 dňovej dovolenky prežila v pohode