@turgon ved ale tu nejde o to,ja viem že som ešte mladá,ale ty by si chodil v pätnástich s dvánasťročným dievčaťom?..v 15 sa človek poriadne rozvýja jeho duša, v 12 sa ešte hrajú s barbinami a autami.
Lebo mi denne volal asi 40x vypisoval mi 50 smsiek denne.. Bolo by to celkom zlaté, keby mi nevolal len preto, aby zistil kde som, s kým som, čo robím a prečo nie som na nete.. atď atď.
lebo som bola sprostá,opitá a chcela som si užívať sladký slobodný život...a vo chvíli môjho alkoholového bytia sa mi zdal taký obyčajný a ťuťko...a od odpovede áno/nie, či s ím budem chodiť ma "zachránil" jeden známy, s ktorým som sa po ďalšej vodke šla potom kurviť...takže popri bití hlavy si o stenu si "tlieskam"!!! raz mám šancu na normálneho chalana a takto ju premárnim
hmm ja kvôli priateľstvu.. proste on sa zmenil voči mne správaním, už nebol taký bláznivý a spontánny. Už riešil to aký bude milý a aby mi vyhovel a to sa mi už nepáčilo. Takže e-e :/ ...
@vaper myslim si ze aj tato moznost je logicka, ked jeden z 2 ludi o sebe vie, ze ma nejake vlastnosti kvoli ktorym by aj tak spolu nemohli byt navzdy, tak radsej ostanu kamaratmi..
mna naposledy odmietla baba koli tomu ze som mily a gentleman ... ze ona chce drsnaka (21) a teraz ma po roku chce ach ... ja sa vo vas zenach raz nevyznam
Ja vlastne ani neviem, kedy chcel so mnou niekto naposledy chodiť. Nepýtajú sa ma: "Hej, chceš so mnou chodiť?" Naozaj nedokážem rozlíšiť, či si chceli len užiť alebo v tom malo byť niečo viac. Každopádne som bola buď zadaná, alebo to neboli osoby, s ktorými by som chcela mať vzťah.
Niečo k @cabajka12 príspevku som písal v skoro vedľajšej téme
Zaujímavé, že väčšina z Vás milé slečny píšete, že má byť gentlmen, milý a tak hoc často som si všimol, že v kurze sú presne opačné typy. Hrubý, vulgárny väčšinou športovci, čo v hlave nič nemali (ani nemajú), čo každý víkend sú v liehu, čo sa k babám správali všelijako, len nie milo a pozorne a vzťahy brali iba tak, aby sa mohli pred niekým ukázať.
Lebo prišiel o tri roky neskôr. cca 7 rokov sa mi strašne páčil, no ale ktorý je v 14-tich rozhodný... Ja som sa pohla ďalej, a on prišiel o tri roky s tým, že ma ľúbi a vždy ľúbil.
A to nehovorím o tom, že som sa za tie roky tak zmenila, že ak bol zaľúbený, tak do niekoho, kto už neexistoval.
minule som pozeral vyskum kde sa pytali ci muz a zena mozu byt skveli kamarati, skoro vsetky zeny odpovedali ano, muzi vsetci jednoznacne hlasovali za nie
zeny asi priatelstvo medzi muzom povazuju za nieco silne co by nechceli prerusit takze si myslim ze to je ozaj blby dovod na odmietnutie
pretoze bol skaredy...a strasne nudny. vzdy ked sme telefonovali, tak proste strasna nuda, my so spolubyvajucimi sme sa riadne bavili, a on nic proste ani sa nezasmial, ani nic vtipne nepovedal, proste nudny, neskutocne, a hlavne bol to exekutor!
ten dôvod "lebo kamarátstvo" je pekne trápny viem... zažil som. Osobne si myslím, že vzťah založený na kamarátstve a vzájomnej príťažlivosti má oveľa väčšiu šancu vydržať, ale baby cca do 27r majú zjavne inú logiku... zrejme aj preto je veľa osamelých žien na pokecovej zoznamke
@cabajka12 presne to je aj moja skúsenosť. Ženy okolo tridsiatky akoby prešli nejakým duchovným progresom kedy sa im zázračne naleje do hláv rozum
Lebo problem bol vo mne... To ja som ta divna, ktora sa boji vztahu. To ja jednoducho neviem tolerovat city inych. Su len traja ludia, ktorym by som nedokazala pivedat nie. Ja ta vidim!!!! (to si nevsimajte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
a keď , tak len na jednodňovku/nocovku
Mišo - sebavedomý,sprostý,namyslený chalan,ktorý si myslí,že dostane každú holku
preto som ich odmietla až mi je zle ked si spomeniem na to
Zaujímavé, že väčšina z Vás milé slečny píšete, že má byť gentlmen, milý a tak hoc často som si všimol, že v kurze sú presne opačné typy. Hrubý, vulgárny väčšinou športovci, čo v hlave nič nemali (ani nemajú), čo každý víkend sú v liehu, čo sa k babám správali všelijako, len nie milo a pozorne a vzťahy brali iba tak, aby sa mohli pred niekým ukázať.
Tak kde spravili súdruhovia z NDR chybu?
A to nehovorím o tom, že som sa za tie roky tak zmenila, že ak bol zaľúbený, tak do niekoho, kto už neexistoval.
Ale mám ho hrozne rada, je to úžasný človek
...a bol z handlovej, myslel si, že sentimentálny znamená agresívny a celkovo...
bol to proste prostý sprostáčik.
minule som pozeral vyskum kde sa pytali ci muz a zena mozu byt skveli kamarati, skoro vsetky zeny odpovedali ano, muzi vsetci jednoznacne hlasovali za nie
zeny asi priatelstvo medzi muzom povazuju za nieco silne co by nechceli prerusit takze si myslim ze to je ozaj blby dovod na odmietnutie
Lebo mi volal 20x denne...
Lebo to bol môj spolužiak...
Toť vše
lebo bol primladý
lebo ma vôbec nepoznal a miloval len ideu mňa, nie mňa samotnú
@cabajka12 presne to je aj moja skúsenosť. Ženy okolo tridsiatky akoby prešli nejakým duchovným progresom kedy sa im zázračne naleje do hláv rozum
a okrem toho bol škaredý.. nie nejako extra, ale k tomu sa hrozne obliekal :/
Mne sa zdá, že hovoril práve o niečom takom, ako to tvoje "pre zmenu"
lebo to bolo prilis jednoduche
Pretože sa spraval ako zenska, ako velmi naivna zenska.
lebo mu ako jedinemu uslo ,ze som bola aj s inym..
Lebo sa nevyznavaju city cloveku, ktorého poznáte asi pol dna.
Lebo bol prilis mily a dobry...