mne uplne stacilo ked som rano stala chora, tiekol i sopel z nosa jak vah, neumyta som sla k doktorke ktoru zastupoval mlady typo s dlhymi vlasmi a bol strasne sexi a ja tam stojim jak najvacsia troska... O_____o
predpokladala by som, že sa s tým stretáva denne (resp. so situáciou, ako napísala @majusssska ) takže by mi to asi bolo vcelku jedno. alebo by som si z toho proste spravila srandu.
mne raz ked taká mladica v nemocnici obviazavala nohu tak kuknem na nechty a mal som ich dlhé jak drbo a hovorím že ups nejak som si zabudol ostrihať nechty a ta svina sa zasmiala
Mne by to bolo ale úplne jedno, či mám oholené nohy alebo nie A už vôbec by ma netrápilo čo si o tom myslí. Ak to nie je debil, tak by tiež neriešil či mám oholené nohy Pekný doktor je v nemocnici pri takom nepríjemnom úraze len výhodou pre mňa
Už sa mi stalo aj horšie ale ked si predstavím že si bude dievča holiť nohu od sadry vyššie a potom ta čiara predelených chlpov tak to by nebol moc pekný pohlad
Ja by som sa kvôli tomu určite cítila blbo, aj keď viem, že neopodstatnene. Pokiaľ je ten dotyčný doktor na chirurgiii alebo kde, myslím, že za svoju doterajšiu kariéru videl väčšie nechutnosti ako je neoholená noha.
vlastna skusenost veru ale bola to bolest ako svina a na neoholene nohy som si v tom strese ani nespomenula. a neviem, ze kto bol divnejsi. ci ja, alebo ten doktor, ktory si tam hral na drevenej pistale ked som vosla dnu.
pouzivam depilator takze mi to vydrzi pekne asi 3 tyzdne ale raz sa mi stalo ze som bola dlhsie v nemocnici a proste som uz mala strnisko na nohach a zrovna taky fesak mlady doktor, uplny trapas
i take bolo a ta čo, zabijem sa? ale ja som nemala zlomenu len niečo iné a chcela som aj oholiť, ale mi nedovolili lebo sme sa "ponáhľali" ale šak prežila som
snáď niekomu vadí, že mu rastú chlpy? kde to žijete, ľudia? je to smiešne. ja si neholím nohy a nič ma nebolí, odporúčam. a keď sa mladému doktorovi nepáči, môže mi kúpiť cesnak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A určite je na to aj zvyknutý.
A potom vás tak uvidia pracovníci pohrebného ústavu, návštevníci pohrebu, svätý Peter a boh.
A ešte keď si predstavíte, aký je boh fešák ...
@nobile ráno býva zima aspoň to bude hriať
a k téme... doktori niesu môj typ
ak by som ju mala zlomenú neoholenú, tak do nemocnice ani nejdem.
alebo si lámem iba oholené.