Keď som bola na malej potrebe pri "utretí" som mala na toaletnom papieri ktv, nemobla taká ako keď pri menštruacia e taká svetlejšia. Neviete z čoho by to mohlo byť? Som 7 dní po menšturácii. A tehotná určite nesom. Ak by ste mi mohli poradiť prosim, diki
@zajkousko ale šak ju tolko nestraš... @Domi19 to sa stáva že sa tam nejak poškriabeš a trošku ide krvička, ale to nejde zvnútra. Ale teda ak sa ti to stáva často a bojíš sa, tak zájdi k doktorovi a uvidíš.
ja som mal obdobne, zato píšem, doktor dal atibiotika a za týždeň bolo po probléme...
ale je dobre ísť na to vyšetrenie, lebo nádory su sviňa a v začiatkoch sa daju likvidovať...
a nakoniec človek ma istotu, že sa nič nedeje vážne a je to fak len nejaka banalita...
žiadne strašenie, je mlaďunka a bolo by jej škoda, nech si ešte užije ...
@dumbledore "Urologie je chirurgický lékařský obor zabývající se diagnostikou a terapií chorob vylučovací soustavy a mužských pohlavních orgánů." chapes??
@domi19 myslím, že by to nemalo byť nič zlé... keby bola krv aj v moči, to je už horšie... hlavne sa neboj, ale ak sa ti to ešte stane tak radšej choď k lekárovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ak to ide z tej "druhej" dierky, tak kludne mozes mat vnutri nejaku malu ranku, pokial tej krvi nemas nejako vela
@Domi19 to sa stáva že sa tam nejak poškriabeš a trošku ide krvička, ale to nejde zvnútra. Ale teda ak sa ti to stáva často a bojíš sa, tak zájdi k doktorovi a uvidíš.
ale je dobre ísť na to vyšetrenie, lebo nádory su sviňa a v začiatkoch sa daju likvidovať...
a nakoniec človek ma istotu, že sa nič nedeje vážne a je to fak len nejaka banalita...
žiadne strašenie, je mlaďunka a bolo by jej škoda, nech si ešte užije ...
@dumbledore "Urologie je chirurgický lékařský obor zabývající se diagnostikou a terapií chorob vylučovací soustavy a mužských pohlavních orgánů." chapes??
hej, hej