@etelnair a preco nemas? (vies ja si radsej popredu spravim vo veci jasno a vsetko si to overim ...mam 3.0 ale na druhom notebooku .....(ja mam vseliake zaujimave veci..aj ubuntu mam aj windows vselico )
čo ja viem, nikdy som neprišiel na chuť KDE... vždy som používal Gnome, poprípade Xfce... Gnome 3 sa mi nejako extra nepáči, preto som downgradol na Gnome 2.32.1, na mojej starej šunke v spojení s Archlinuxom to ide celkom svižne
Ja som za ubuntu na ktorom je Gnome základné grafické rozhranie a cez Centrum Sfotveru nainštalovať Kubuntu Plasma Desktop Enviroment čo je len nadstavba ktorá sa podobá na Kubuntu. Lepšie sa s tým pracuje a keď neposlúcha aj tak nič nespadne lebo v konečnom dôsledku to všetko fičí na Gnome keď Kde vypadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
([Escape Artist] : Escape the effects of any immobilization or movement speed reduction effect. Instant cast. 1.45 min cooldown.)
KDE4 vyzera napr v Kubuntu perfektne,ale horsie sa mi prisposobuje.
momentalne ale pouzivam Unity
ale KDE sa mi aj tak nepáči