Ahojky robil tu niekto bakalársku prácu, (dajme tomu z jazyku)...s akými argumentmi ste prišli za učiteľom ak ste chceli presadiť vlastnú tému...(poprípade nejakí translatológovia)
@norry si takto vybrala vlastnu temu, isla za veducim, povedala mu, ze chce robit toto a nejako sa dohodli. vypracovala si kompletne nejaku osnovu, co tam bude atd. keby tu este chodila, poradila by ti
Ja som si tiež vybrala vlastnú tému. Proste som prišla za vedúcim práce, predložila mu svoju tému a koncept a následne sme dospeli k obojstrannej spokojnosti. Takmer všetci spolužiaci si vyberali z ponúkaných tém a niektorí to neskôr hlboko oľutovali, ale ja som mala tému, ktorá ma nesmierne bavila.
Každopádne než prídeš za vedúcim práce, popremýšľaj, akej oblasti sa má práca dotýkať, či je zvolený vyučujúci kompetentný vo vybranej oblasti, vypracuj si osnovu, čo všetko by malo byť v práci zahrnuté, popozeraj si, či máš dostatok literatúry k zvolenej téme a pod. Ale musíš počítať aj s negatívnym stanoviskom, že môže tému striktne odmietnuť a dá ti na výber len z jeho ponuky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Každopádne než prídeš za vedúcim práce, popremýšľaj, akej oblasti sa má práca dotýkať, či je zvolený vyučujúci kompetentný vo vybranej oblasti, vypracuj si osnovu, čo všetko by malo byť v práci zahrnuté, popozeraj si, či máš dostatok literatúry k zvolenej téme a pod. Ale musíš počítať aj s negatívnym stanoviskom, že môže tému striktne odmietnuť a dá ti na výber len z jeho ponuky.