Do kedy si tu ta banda vsivava komunisticka bude robit co sa jej zachce? To tupovolicom absolutne nevadi, ze nam ti hajzli skacu beztresne po hlavach den co den? Co bude nasledovat? V
čo by sme mali čakať od eštébáka Nižňanského? a takých je plno na dôležitých postoch. je to ficova hanba akými ľuďmi sa obklopuje. národ by nemal byť slepý a vo voľbách mu to spočítať, lebo čo si štátne inštitúcie už dovoľujú, to nemá s demokraciou nič spoločné. eurofondy sa čerpajú nesprávne, skorumpovane a neefektívne a v okamihu ako to EÚ zistí, o všetky takto vyplatené prachy slovensko príde a bude ich musieť bruselu vrátiť. premrháme takto obrovskú šancu využiť európsku pomoc určenú na vyrovnanie životnej úrovne s vyspelými krajinami EÚ.
dufam, ze pekne vsetci, co budu mat 18 aj pojdu volit, aby sa nieco zmenilo... a nie len nadavat, a potom v dni volieb ostat doma, lebo "to aj tak nema zmysel"... inac @Tommyhot dik za link.
@Adus2 ja som doteraz vzdy volil SKDU ale teraz pojdem volit tu novu stranu SaS uz len preto ze chcu upravit debilny zakon podla ktoreho hrozi za jedneho jointa basa
Co sa tyka Ficovej vlady luzy tak ma uz neprekvapi nic dufam ze skoro cele stredne a vychodne slovensko ho bude zasa volit,s pozdravom vsetci do zatvy!
@Adus2 musíš sa rozhodnúť sama koho budeš voliť,pretože nech tam bude ktokoľvek bude hrabať pre seba.To je typická slovenská vlastnosť a okrem toho,ešte nikto nevynašiel hrable ktoré by hrabali od seba všetky hrabú k sebe.
@Adus , ved sa informuj trosku o tych stranach, a ak budes trochu aj citat noviny, a mozno aj neaku pravdu, a ekonomicke noviny, a nie len plus 7 dni tak potom si mozno spravis sama svoju mienku o tom koho volit a koho nie... necakaj, ze ja ti poviem, aby si volila toho a toho, lebo je super...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Slovensko nepotrebuje vymenit Fica, (nepotrebuje vsak ani jeho vo vedeni)
Potrebujeme konecne aby sa ti blbci tam hore prebrali a uvedomili si, ze Slovensko nie su len oni..
chcelo by to dalsiu kluce.. mozno potom by poslanci zistili ze moc sme im dali my a nie ze oni ovladli nas