najskor vub ale inak je to jedno kedze studentsky je vsade zadarmo a predpokladam ze tam budes mat bezne mozno par desiatok, mozno snad par stoviek eur cize veci ako uroky a podobne ci niekto ti da 2,3 percenta alebo 2,8 ti moze byt uplne jedno..
@majcisto studentsky -zadarmo je pokial si student , cize kludne aj do 24-25..nie len do 18, akurat im treba raz za rok doklad priniest ze si student..
@trdelniiiq maju nejake..v sporitelni mam a ked by som tam mal 100 eur a 365 dni sa toho ani nedotkol tak mozno by som tam mal 101 D alebo 100,80 centov
@etelnair tak mne napriklad ziadne uroky neodpocitavaju. Kontrolujem si vzdy vydavky a stav na ucte ci uz cez aplikacie alebo IB a po vyse roku som nemal stiahnuty ani cent
@trdelniiiq ak sa mozem opytat, v ktorej banke mas ucet ak ti po roku nestiahli ani cent? rozmyslam ze prejdem inam lebo mam vub a kazdy mesiac si vymyslia nieco na com ma osklbu aspon o 50 centov
@die ja som v slovenskej sporitelni so space uctom. a je fakt, ze mi nic neberu, lebo takmer denne si kontrolujem ucet a rovnako tak mesacny vypis a zatial sa mi nestalo, aby mi nieco stiahli navyse.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Od 18 - VUB