Takze. Asi kazdemu lezu nan nervy vsetky banky a ich reklamy na ich uvery v TV, radiach, internete, novinach a kde vsade. No skuste si ist pozicat, nemate sancu, pokial nemate dostatocny prijem. Jednoducho povedane, uvery nie su pre vsetkych ako to vravia
Ja si myslim, ze to az taka pravda nie je. Ak mas cim rucit. Napr mas dom a pozicias si dakych 500 000 Sk a si mlady tak ti to pozicaju. Prestanes platit pride exekutor a zoberu ti dom.A co vadsionou vravia o hypepôzickach s 4% uverom ci ako to je, tak to plati len do urciteho veku. Takze pre starsich ludi to nie je lebo ty uz dlho zit nemusia takze toto je na tu vec moj nazor
Lakino: Newjem ako je to tu na slowensku, ale w zahranici si bohaty beru welmi casto pozicky a hlawne hypoteky, wed na co si budu minat swoj cash ked si mozu pozicat a pomaly splacat? Toto som si newymyslel, mojej teti frajer (juhoafrican a tam aj ziju) je milionar a bere si welmi rad pozicky aj ked si moze dowolit wsetko mozne..
tak ale je lepsie si zobrat rovno potrebny kes a dat si postavit dom za rok ako postupne stavat za svoj prijem 10 rokov nie ? a chudobnim su tie pozicky ajstak picu platne lebo koli nim pridu este aj o to co maju... bez poriadnej zabespeky by som si pozicku urcite nebral
Lakino: je to jednoduche. Ked uz mas dom a pracu, ale ostava ti nejakych tych 20 000 mesacne tak si kupis dalsi byt na uver, splacas byt ale das tam najomnikov, takze ten byt splacas bud za nizku, alebo minimalnu mesacnu splatku. A za par rokov mas dalsi byt ktori bud budu mat tvoje deti alebo budes mat z neho dalsi prijem a takto to mozes nabalovat v rodinnej firme
Je to blbosť to čo reklamujú aj keď máš úver na byt má veľkú hodnotu a ti chceš len prefinancovanie v inej banke aj tak ti nedajú aj keď splácaš vyše roka poctivo a stane sa že si meškal s jednou splátkou ale si ju uhradil. Nepoviem keby človek neplati zopár mesiacov ale tu sa jedná o zopár dní. A pritom tvrdia dnes sa úvery dávajú len neviem kde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
iked nechapem tu logiku - požičiame len bohatym,lenže prečo by bohatí potrebovali požičiavat??
ale tak v afrike peče velke slnko na hlavy..