Čaute.
Chcem zobrať partnerku do BB, avšak reálne toto mesto vôbec nepoznám(e). Zatiaľ som dostal od známeho radu ísť na Hodinovú vežu a zvyšok si dokážem už naplánovať sám.
Avšak mám jednu prosbičku na miestnych alebo znalých tohto mesta - sú niekde v re
existuje aplikacia vypadni.sk .. ta je nabita zaujimavymi miestami...
a inac! ked pojdes na vlakovu stanicu, tak tam je vycapena taka super kreslena mapa bystrice s kopou zaujimavosti! nechal som sa inspirovat a pojdem podla nej
Kedy plánujete ísť na vezicku? Možno tam budem
A ako uz bolo spomenuté, na kalvarii je príjemne, príp do parku sa môžete zasit, ja by som kľudne sla aj na cintorín (kat.) ale to je asi too much
V BB je vela utulnych miestecok kde mozete zobrat svoju obet..teda partnerku Napriklad urpin, ale cim vyssie pojdete tak najdete taky opusteny dom , potom vyhliadka, pole to je na druhej strane a tam je aj les kde sa da skryt, kalvaria klasika ale odporucam ist vyssie na to pole ale nejdem sem pisat viac ked tak TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Nemáš ani veľmi kde ísť. Zober ju do Ministry, ďalej tu už nemusím vravieť
existuje aplikacia vypadni.sk .. ta je nabita zaujimavymi miestami...
a inac! ked pojdes na vlakovu stanicu, tak tam je vycapena taka super kreslena mapa bystrice s kopou zaujimavosti! nechal som sa inspirovat a pojdem podla nej
A ako uz bolo spomenuté, na kalvarii je príjemne, príp do parku sa môžete zasit, ja by som kľudne sla aj na cintorín (kat.) ale to je asi too much