....stiavnica je sice mala a nudna :d ale je supis teda...hmmm ako kedy _::/ je to tu zapadakov...same HISTORICKE BUDOVY Z RUKU 5 PRED NASIMM LETOPOCTOM hh som ta ale povzbudila ze?
Ach jaj Štiavnica je nadherné mesto a neni vonkoncom ani nudné...ten kto vie tak sa v štiavnici poriadne zabaví, aj keď to niekedy nejde čo už stáva sa...ale tak som štiavničanka, takže si nejdem kydať na vlastné mestečko v ktorom byvam
ale mrkva.. ty si oná.. to ich treba lepšie povzbudiť.. ja síce neviem ako, ale to je jedno
Štiavnica je miesto, kde sa vždy niečo nájde. Aj hudobniny tu máme.-. (síce neviem pre koho, ale máme ) Samé historické pamiatky, hrady, sochy.. a také oné .. ... máme tu čajovňu.. kluby, bary... obchody (zaujímavé slight_smile: ... a taáák
ale inak v pohode.. myslim si ze za svojich 15 rokov som si tu uz zvykol
ano mame tu vela zaujimavych obchodov napriklad taky najluxusnejsi je zelovoc v meste ze? alebo velmi dobra skola pre vase deti CZS sv. frantiska assiskeho sak kukajte ake mile deti z nas vyrastli... ale sakris mato... co tym chudatam ludom mam klamat?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
aj ked som z BB chodim tam na vikendy ku ocovi
Štiavnica je miesto, kde sa vždy niečo nájde. Aj hudobniny tu máme.-. (síce neviem pre koho, ale máme ) Samé historické pamiatky, hrady, sochy.. a také oné .. ... máme tu čajovňu.. kluby, bary... obchody (zaujímavé slight_smile: ... a taáák
ale inak v pohode.. myslim si ze za svojich 15 rokov som si tu uz zvykol