Ja obvinujem bábiku barbie zo stále väčšieho počtu malých zakomplexovaných vychudnutých 12 ročných dievčatiek s pol kilom mejkapu na tvári! A vždy keď vidím tú reklamu, som naštvaná .. barbie je nesprávny vzor pre malé dievčatká ...
Som s tebou!!! Barbíny sú malé sexisticky ponímané a lascivitou nabité produkty chamtivého hračkárskeho priemyslu! A devy, ktorým sa takéto .... oné ... "hračky" páčia majú o 37% vyššiu šancu že z nich v budúcnosti budúcnosti radodajky!!! No hrozné ....
Mne sa Barbíny nikdy nelúbili..Mne sa skôr také bábiky staré od mojej babičky.Fascinovali ma viac ,oveľa viac ako nejaké pridrahé bárbiny ktorým sa v momente zlomí noha .Proste ja Bárbíny nemám rada
no ved to ja mam taku sestru 6rocnu... stale len barbiny... a teraz najnovsie otravuje rodicov ze chce dajaku vonavku barbie tak ale uz mam dost... nech to neprehana dievca
Viem ktorú myslíš.Keď sme sa vracali domov z Turecka tak na Letisku bol taký obchodík s všetkým možným .Mamina šla pozrieť dozadu a tak samé voňavky a k ním testeri .Samozrejme bola som tam s mojou malou kamarátkou Eliškou s Česka ktorú som stretla v hoteli raz v mori.Tak mama šla pozrie´t s jej mamou nejaké takzvané,,super vonafky,, a ja som bola s Eliškou sama.Ona videla tú vonu Barbie a tak som ten tester musela zobrať a jej dať ovonať.Ona povedala že je to pekná vôna a ja som to ovoňala a to taký humus.Mne s toho prišlo na grc .Bleeeeeee
Raz som pocitala, ake miery by som musela mat, keby som chcela vyzerat ako barbie. Keby som chcela mat jej vyzor s mierami 90 60 90, musela by som merat 210 (ak nie aj viac) centimetrov. Ak by som vsak chcela mat jej miery s mojou vyskou, co by teda bolo relativnejsie realnejsie, k vyske 166cm by som obvod pasu musela mat 23cm.
No..my sme boli v múzeu hračiek a tam o poschodie vyššie boli Barbie.Oni boli vážne krásne .Ale to len také originály ktorých sa vyrobili asi 5 ..Tam bola taká jedna nádherná čo 1 kus na svete tejto bábiky existuje
Cely reklamny svet je zatazeny na sex a dokonaly vyzor. A zijeme vo svete reklamy. Len samotna barbie by nedokazala posobit tak destruktivne na male decka, je to len jedna vec z 1000ky, ale ona samotna by bola neskodna. Tie deti vidia dokonale vyzabnute cupky na plagatoch, v telke casopisoch.. to na ne posobi.
Ja tie babiky milujem, su krasne a dovolim si povedat, ze zo mna nevyrastla stetka.
Tommyhot: a myslíš ,že dievča, ktoré založilo diskusiu duskusiu o Tebe dúfalo,že ťa teraz "Tomáš stiahne z trhu"? alebo baba ,čo napísala ,že ju sere počasie dúfala, že sa všetci spojíme proti ďažďu a on prestane? Diskusia nie je na to, aby sa veci mimo nás menili ale aby sa o nich diskutovalo. Preto sa to volá diskusia. Pekný zvyšok dňa
Súhlasím s Ronny,samotná barbie určite nie je na vine,je kopec horších vecí,čo ničí deti,ale proste biznis je biznis a s tým nič nenarobíme. Pre spoločnosť je horší nejaký recidivista ako vychudnutá kurva,ktorej k tomu dopomohla babrie.
mnooo ked som sa hravala s barbinami sak ja som ich strihala farbila ruzmi a maskarami vlasy..hm. nakonic skoncili vsetky plesate..a dorazaju ma mobily,lizatka ,tricka,cukriky,nalepky tasky mno je ked to vidim kapem co z tych deti bude...
Mixelle: a co si teda touto diskusiou chcela povedat? Mne vadia jebnuti ludia typu vadi mi hento, vadi mi tamto, plna huba kecov, podme moralizovat, ale to je asi tak vsetko.. A mam teraz zalozit diskusiu?
Ak ti to vadí, napíš kamošom aby zrušili tému: čo ma nasral lebo inak sa pokoja nedočkáš,pretože ak ma raz naserú barbíny,tak to sem napíšem. Pretože diskusia sa volá : čo ma nasralo. Ak ma nasere Tutková, napíšem to sem... Ak ma nasere pes, napíšem to sem a ak ma nasere absolútne čokoľvek napr. vanilková zmrzlina, tak to sem proste NAPÍŠEM !!! aK sa mi bude chcieť čo nie je vždy zaručené... a už si nemusíš uberať z tvojho dôležitého času na môj úkor lebo o to proste nestojím!Choď von, pozri sa na slnko, kúp babe niečo pekné a nezvyšuj si tu tlak...
Mixelle: myslím že by bolo vhodné aby mal možnosť zakladateľ diskusie mazať príspevky ktoré absolútne nesúvisia s danou témou...ako by povedal Tomáš "ušetrilo by sa miesto na serveri" a ubudlo by nadávok a čo sa týka témy...ja si až tak nemyslím že by to bolo hračkami,keď má chlapec G.I.Joea alebo postavičky s komixov asi tiež nebude zháňať steroidy...aj keď pár takých poznáme ...ja by som to hodil na modelky a všeobecne všetko čo vidia v telke hmm...sú dievčatá ľahšie ovplyvniteľné keď s takýmito vecami majú väčšinou problémy ony?
Mne mama minule rozpravala, ze ja som barbinam akurat tak strihala vlasy a oddrbavala nohy a hlav P ....ze inak som sa s nimi nevedela hrat, tak mi ich potom uz ani nekupovala...auticka su cool
A o dnesnych zivych barbinach sa nemam chut ani zamyslat...proste blondacke pipky namyslene trapne a hlavne vymlete..
ja som mala barbie a nie jednu ked som bola malá a nikdy som sa na ňu nechcela podobať a ani ma nijako neovplyvnila. Je to len hračka, netreba brať všetko tak tragicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a robiaa ooo zlomila som si nechtíík aa
ale inak phoode...
Dako sa mi to nezda...
su dokonale,biele zuby,dokonale usmevy,blondave vlasy,,joj dokonalost sama
Cely reklamny svet je zatazeny na sex a dokonaly vyzor. A zijeme vo svete reklamy. Len samotna barbie by nedokazala posobit tak destruktivne na male decka, je to len jedna vec z 1000ky, ale ona samotna by bola neskodna. Tie deti vidia dokonale vyzabnute cupky na plagatoch, v telke casopisoch.. to na ne posobi.
Ja tie babiky milujem, su krasne a dovolim si povedat, ze zo mna nevyrastla stetka.
a chcem dodat že som tiež nevyrastal jak štetka..
A o dnesnych zivych barbinach sa nemam chut ani zamyslat...proste blondacke pipky namyslene trapne a hlavne vymlete..