Ahoj ludstvo.. Vedel by mi niekto poradit niaku basničku na Hviezdoslavov Kubín ?? najlepšie niaku dlhšiu, a bez tých retarovaných starých slov, pre stredoškoláka... prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim..... som zúfalá....píšte čo vás napadne...
a nebola tato tema tu uz raz ? D taky detial sa mi zdalo nieco podobne
a k teme ucitelka by ti mala dat na yvber z par basniciek nie ? aspon u nas na skole je to tak
keby len raz... ... Tá naša len, naučte sa niečo... ... a mne sa také tie od tých klasikov moc nelubia....trošku moc čudesné slovíčka na môj vkus .. ... a čo vám dávala na výber ??
@yolooo Hehe keby len raz... ... Tá naša len, naučte sa niečo... ... a mne sa také tie od tých klasikov moc nelubia....trošku moc čudesné slovíčka na môj vkus .. Cha... a čo vám dávala na výber ??
Zdochlinu som vlani recitovala síce som sa nedostala ani na krajské kolo (už tri roky!) ale bola som druhá. Panie v porote uprednostnili rozprávočku Tento rok to hádam dám ale zdochlinu vrele odporúčam, užívala som si to.Teda... v originálnom preklade je to tuším Mrcina, alebo tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a k teme ucitelka by ti mala dat na yvber z par basniciek nie ? aspon u nas na skole je to tak