Na záchode, celkom vzadu, nie je kefka na parádu. Trikrát štuchni, potom spláchni, keď odchádzaš, svetlo zhasni! Milujem tvoje žlté zuby, milujem keď ti smrdí z huby. Milujem tvoje špinavé uši, srdce mi pri tom silno buší. Volám, volám kocúrika, poď kocúrik do fúrika. Povozím ťa koľko chceš, vyvracať sa nestihneš. Stanica tichá, stanica pustá a v kúte, hľa, leží šabľa hustá. Na zadku je malá dierka, tam sa zmestí iba včielka. A tá včielka to si ty, šťastnú cestu do riti. Čo to leží pri kanáli? Detičky sa toho báli... Žeby pes, a či mačka? Kdeže, iba kyslá sračka. BASEN ROKA: Letelo hovno ponad školu, padlo rovno pred zborovňu. Náš fyzikár veľkým skokom, skúma to hovno mikroskopom. Chemikárka uvažuje, s čím to hovno reaguje. Zemepisár k mape beží, kde to hovno asi leží. A náš slávny dejepisár, do dejín hneď by ho písal. Slovenčinár sa raduje, že to hovno vyskloňuje. Pre telocvikára to istá vec, bude z neho športovec. Matikár je veľký znalec, strčí doňho celý palec. A riaditeľ? Hneď sa priznal, že to hovno včera vysral. Bežala víla Amálka, stretla škriatka Análka. Ten ju zvalil na kus dreva a roztrhal jej všetky črevá! Si škaredšia ako svet, ako najškaredší kvet, ako hnusná pijavica, ako suchá slaná pizza. Oči ako papier máš, s ktorým si zadok vytieraš. Plazil sa chriak po stene, vyzeral tak chutne, zelene... Ách, tá zeleň, ách tá žlť, až som dostal naň chuť!
to čo tam máte za knižnicu, keď v nej nič nie je???? v Košiciach???? ja keď som bola v Košiciach na výlete, videla som najmenej 2 knižnice - mi nehovor, že v každej bude IBA pre 1. stupeň
toto ma vie tak dožrať, však sa spýtam knihovníčky, nie??? načo tam tie babizne sú, podľa teba? a na tom zlatom fonde toho tiež veľa nenájdeš, pochybuje, že by 14 recitovala Hviezdoslava alebo Vajanského (keď sama ani do knižnice nevie chodiť)
ja odporúčam Haľamovú, možno niečo z Katolíckej moderny, poprípade klasiku - Rúfusa, Smreka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
no take niečo potrebuješ ?
toto ma vie tak dožrať, však sa spýtam knihovníčky, nie??? načo tam tie babizne sú, podľa teba? a na tom zlatom fonde toho tiež veľa nenájdeš, pochybuje, že by 14 recitovala Hviezdoslava alebo Vajanského (keď sama ani do knižnice nevie chodiť)
ja odporúčam Haľamovú, možno niečo z Katolíckej moderny, poprípade klasiku - Rúfusa, Smreka