Caute, prosim vas o radu..ako pisem v nazve temy nabija mi mobil len do 14%- tolko som dosiahla teraz..zacalo to mozno pred mesiacom a pol .. myslela som ze je to mozno baterkou, lebo u kamosky mi tiez nesiel nabit poriadne a v minulosti tou istou nabijac
Skús očistiť kontakty na tom USB kábli alebo si kúp novú nabíjačku. Mne tiež nešiel nabíjať - zasekol sa vždy pri -nejakých 20% . Kúpil som si novú baterku a nič z toho - ale keď som vymenil kábel a dal som tam kábel z čítačky kníh, tak to hned išlo
však ak si požičiaš inú nabíjčku (rodič, kamoš....) teraz majú všetky mobily rovnakú tak zistíš či je chyba v nabíjačke a keď nie tak jedine novú baterku.... a mesiac na nabíjačke? ani nevravím koľko energie si spotrebovala ale aj si si isto nepomohla s nabíjačkou..... mne tiiež raz nechcel nabíjať ale potom som ho reštartovala a prestal....
ešte by si mohla skúsiť ho len vypnúť a nechať pár dní tak....
@chrystyna napisala som ze nemozem vyskusat ani bateriu ani nabijacku bez toho, aby som to nekupila z toho logicky vyplyva ze asi si momentalne nemam tu nabijacku od koho poziciat a pokial viem tak spotreba nabijacky je minimalna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a ked sa mesiac vkuse nabija a prehrieva tak to jej urcite nepomoze tiez
ešte by si mohla skúsiť ho len vypnúť a nechať pár dní tak....