mne to začalo vypisovať nejak cca po roku a trištvrte (čo je podľa mňa aj celkom skoro), len som spravila, aby mi to furt neukazovalo, ale nekupujem nič nové, pokiaľ ho necháš cez sieť, tak ti nič netreba, aspoň pre mňa je to dosť zbytočné
treba si kúpiť chladiacu podložku a baterku nabíjať a vybíjať , a nie že nechať na sieti že sa prebíja a nakonec ked ju odpojíš vydrží ti ledva 20 min. Mne to urobila baterka tak som si kupil chladiacu podložku a robím toto.
@juro92 omg ked sa dotoho nerozumies nepíš. Baterku treba obcas aspon 1x za týžden prehnať že vybit skoro do uplneho vybitia a potom napojit na siet. Ale vo ec to není tak že sa ti prebíja baterka To by bola v pici už asi po mesiaci..
Tam ke je 100% nabitá tak sa odpojí a nB ide ba zo zdroja primárneho funguje to ako UPS-ka
@niina prehrieva sa ,mne sa stalo že sa tam nejaky čip odfajčil v baterke a potom nevedel pc prečítať ako bola nabitá na kolko % , tá podložka zhruba 20-30€
@niina nič trepe pičoviny tu podložku ani netreba... aôe cca10€ skús baterku ako keby nanovo naformátovať 3x ju vyby nie uplne tak an 10-15% a o5 daj nabíjať
@juro92 chladiaca podlozka ti velmi nepomoze. iba par stupnov. skor skus ten notebook rozobrat a poriadne vycistit od prachu a inej spiny. a uvidis ten rozdiel teplot (ak mas samozrejme aj stiahnuty program na to.)
@juro92 neda mi to. este jeden dotaz. prehrieva sa ti , ked polozis na postel? a nema tvoj komp nahodou vetranie zo spodu? tak mas jasne, ze ked mu zakryjes vsetky otvory a nema kadial tahat vzduch, tak sa ti prehrieva. LOGIKA. .......... a vies co robime my, ini ludia? podlozime ho knihou. vualaaaaa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Tam ke je 100% nabitá tak sa odpojí a nB ide ba zo zdroja primárneho funguje to ako UPS-ka
a s tou baterkou suhlasim s @v3nty
Ale šak hej kupuj si podložku pod NB aby ti vydražala dlhšie baterka smiley:
Perpetum mobile, rovno pichni dróty do hovna a máš autobatériu
- ak to nezaberie .... tak fakt vie čítať