Je to naozaj ako vravia "Slovenský velkofilm" a ešte najdrahší filmový projekt v strednej európe.Videli ste ho , čo nato howorite (je síce od 18 rokov)
-Bathory je slovenský koprodukčný film od režiséra Juraja Jakubiska. Nakrúcanie filmu sa začalo
Mal som to šťastie byť na premiére - takže som ho videl medzi prvými - a neľutujem to - je to naozaj dobrý film i čo sa týka slovenských pomerov. Jakubisko sa naozaj činil a nakrútil super film. Sícem i tam trocha vadili tí dvaja mníci na čele s Jiři Mádlom - ale je to len detajl. Môžem len odporučiť.
@4 - no veď práve - tí dvaja mnísi tam len robili srandu a nič viac. Tie naťahovacie kolieskové korčule tam čo mali znamenať? To sa mi tam nehodilo Ale zasa i trochu zábavy bolo treba vniesť do toho filmu.
juj tento komnet us pisem asi 10ty krát je to bohovsky film....a neeni od 18 ....je od 15 preto ma pustili hehe a hentii mnisi tam boli dost odveci ale apson som sa nasmiala len je to moc dlhee na mna
a aano ta herecka bola dokonala fakt...uuplne uuzasna dokonalaa erzebeth
trailer bol lepsi nez film celkovo v traileri tie bojove sceny vyzerali celkom slusne, co uz vo filme ani zdaleka inak jakubiskov styl ako vysity, bolo to v pohodke, ale 140 minut bolo az az aaa znova to uz vidiet zrejme nemusim... za 400 milionov by sa to mozno dalo urobit lepsie ale tak nemam paru ake drahe su prenajmy hradov, zamkov a tak, takze to nesudim... aha a tie bojove sceny boli nekonecne zbytocne a smiesne
My sme sa smiali aj na tom "kolečku" z kt. mali elektriku, alebo tak nejak
Myslím, že ako také malé "osvieženie" to bolo fajn.
Ale celkovo sa mi najviac páčila časť 1 - hlavne pre toho maliara - mal podľa mňa akúsi takú charizmu...a časť 2 - Darbulia či ako sa volala...
Inak, vie mi niekto napísať, ako sa volala 1. časť? Vtedy som ešte neregistrovala to, že je to na časti, bola som zaujatá porovnávaním českých pukancov so slovenskými
nom na tento film chcem urcite ist!!!!!som videla ukazky a paci sa mi dufam teda ze ked kuknem nebudem sklamana! ale tak snad nie.D ale aj pensicka od katky knechtovej - bathory je supeer ...
Ayreen, prva cast sa volala Bathory. Mne sa ten film velmi pacil, ani chvilku som sa nenudila aj napriek tomu, ze ma vyse 2 hodin, len sa mi nepaci, ze Cesi si ho zacinaju privlastnovat..
no nvm..od 18 ..myslim ze od 12 ale este to pozrem ...
Slusny film az na okopirovanych mnichov/vynalezcov/zememeracov ...zavyjanie jedneho mnicha a az prilis casto som mal problem zistit co sa jej sniva a co nie ... dalej boli dost divni tý muzikanti v jej snoch ..
no mal sa pridrzat historie, ale len do takej miery aby sa na to dalo pozerat. cize idealizacia, domyslenie udalosti a nesmieme zabudnut na lasku. dsot ma to nasieralo ake veci si tam podomyslal jakubisko. to ma jedine sklamalo, ze som si pomocou toho filmu nemohla urobit ziadny zaver o tejto historickej psotave... a ze som ten film nemohla brat ako serioznu vypovešd. ale v podsatte o to neslo. na to su historicke dokumenty. na ten film sa da pozerat, je dobre urobeny, co zalezi na tom co sa skutocne stalo v 16 storoci..film to uz nezmeni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a bol to skvelý skvelý skvelý film.
a hlavná herečka bola vybraná dokonale. takže super!
a aano ta herecka bola dokonala fakt...uuplne uuzasna dokonalaa erzebeth
My sme sa smiali aj na tom "kolečku" z kt. mali elektriku, alebo tak nejak
Myslím, že ako také malé "osvieženie" to bolo fajn.
Ale celkovo sa mi najviac páčila časť 1 - hlavne pre toho maliara - mal podľa mňa akúsi takú charizmu...a časť 2 - Darbulia či ako sa volala...
Inak, vie mi niekto napísať, ako sa volala 1. časť? Vtedy som ešte neregistrovala to, že je to na časti, bola som zaujatá porovnávaním českých pukancov so slovenskými
len si akosi neviem najst čas si ho ist pozriet :p
Slusny film az na okopirovanych mnichov/vynalezcov/zememeracov ...zavyjanie jedneho mnicha a az prilis casto som mal problem zistit co sa jej sniva a co nie ... dalej boli dost divni tý muzikanti v jej snoch ..