jednoducho, spagatom som na konci omotala cele tricko, a potom urobila dalsiu a dalsiu ciarku, potom klasika povarila som v zelenej. No neviem ci chapes, miesto klasickeho kruhu na nejakej casti tricka som to zaviazala tak aby to potom vyzeralo ako pasik.
yeeees konecne tu niekto zacal fakt normalnu a kreativnu temu
toto mi pride teraz velmi vhod lebo uz asi mesiac batikujem ako diva
nenormalne ma to bavi vytvarat si len a len svoje veci ,ktore su original..u nas uz ani nenajdes jedno normalne biele tielko..kazde je uz mnou poznacene
ale je to brutal haluz...ako moja mamka neni az thak moc nadsena lebo nema v com varit,lebo vo vsetkych hrcoch je niejaka farba
aj ked je moje batikovske umenie este len v zaciatkoch naplna ma to nenormalne...
keby bol niekto taky dobry a mily,zeby mi napisal spravu,ze ako na to,podrobnejsie...by som bola strasne rada.. a keby ma ten niekto uistil,ze to mozem zvladnut aj ja bo velmi velmi sa mi pacia batikovane veci a rada by som si vytvorila daky kusok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Kazdopadne to vyzeralo moc dobre
toto mi pride teraz velmi vhod lebo uz asi mesiac batikujem ako diva
nenormalne ma to bavi vytvarat si len a len svoje veci ,ktore su original..u nas uz ani nenajdes jedno normalne biele tielko..kazde je uz mnou poznacene
ale je to brutal haluz...ako moja mamka neni az thak moc nadsena lebo nema v com varit,lebo vo vsetkych hrcoch je niejaka farba
aj ked je moje batikovske umenie este len v zaciatkoch naplna ma to nenormalne...
ale neviem ako
ale vraj to je náročné.. a mne by sa to nemalo dať do rúk (to mi kamoška povedala, ona to robí, a vie o mojej šikovnosti