teraz? áno teraz áno, niet lepšieho pocitu potom ako sa človek vyprázdni vrchom i spodkom, je to nechutné? ať je. ja som ako znovuzrodený, napriek fyzickému nepokoju.
@johny281 to záleží na tom ako sa pýtaš... ty sa teraz pýtaš či majú ľudia radi život, tak odpovedajú resp kliknú si tí ktorí ho majú radi, a keď sa dakto pýta opačne zase si kliknú iní
Beriem to asi tak, ze ked uz teda musim, tak co narobim? Aspon par peknych veci z toho predsalen vytazim . Vsetko zneuzijem a na svoj komfort prevratim, co sa "trestov", ako je zivot a podobne tyka . Ale ludi nikdy!
nebavi ma momentalne.. kedysi dokonaly zivot.. teraz je to daco hrozne.. ale kedze viem,ze zase vsetko bude fajn,dovod zit mam a raz hadam bude aj pre koho zit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale ono to príde, lebo vždy je pre čo žiť, aj keď len pre pocit, že "raz bude prečo", alebo tak.
Okej, zase am nikto nechápe. Hlavné je, že sa chápem ja
Beriem to asi tak, ze ked uz teda musim, tak co narobim? Aspon par peknych veci z toho predsalen vytazim . Vsetko zneuzijem a na svoj komfort prevratim, co sa "trestov", ako je zivot a podobne tyka . Ale ludi nikdy!
"Keď zistíš, aké je všetko perfektné, zakloníš hlavu a budeš sa smiať s tvárou obrátenou voči oblohe." Buddha Toto som pred nedávnom zažil