Nakupujem... niekedy som sa cítila debilne, keď som tam šla...ako človek musí mať šťastie, aby niečo fajn našiel, ale mnohokrát mám šťastia až moc - len penaženka nestíha Mám ich rada aj preto, že tam nájdem kopu x niečo, čo inde už nie... a ak veľkostne nesedí, upravím si to
A online sekáče... podporujem votocvohoz
Nemam proti nim nic v zmysle , pre ludi ktori si nemozu dovolit nakupovat v drahsich obchodoch ... Na druhej strane mi to pride taky vyjebany biznis.. a ne nenakupujem tam
ja nie ale mama občas, a pred časom tam kúpila bratovi fakt že fajn tričká, tak som si povedala, že tam aj ja občas skočím doteraz som tam bola iba raz, našla tam zopár super vecí (3 tričká, ktoré mám najradšej sú práve odtiaľ), ale nechodievam tam z lenivosti.
vzdy ked pozeram modne blogy, tak tam tie holciny maju ze armani, prada, versace - sekac.
ja ked idem do sekacu tak je tam akurat smrad po babkach a aj veci po babkach. neviem kde nastal problem
nenakupujem, mozno dvakrat som bola v sekaci, pretoze vsetci vravili ake super, dokonca znackove veci sa tam daju nakupit za lacno.. prisla som tam a nebolo tam absolutne nic co by ma oslovilo, ale asi tie naj veci hned odtial pomiznu, a ja nemam na to chodit tam pravidelne a sledovat ci naahodou tam nieco konecne nenajdem ked z 99% je iste ze tam budu stare smradlave babkovske handry..
@kittyboo ono inak u nás sú také horšie sekáče, ale bola som na Brick Lane v Londone a kokos, len som zírala...a stretla som tam aj Keiru Knightly, to už musí niečo znamenať
pred pár dňami som si v jednom pri václaváku kúpila žltý zimný kabát, aký som vždy chcela
a sekáče veľmi schvaľujem, je to v podstate recyklácia, sú tam veci čo niečo vydržia. a aspoň ma tam hanba nefackuje, že vytváram dopyt po veciach ktoré vyrábajú malé zotročené deti niekde v čínskej továrni
v zahranici som si v sekacoch vzdy pekne nakupila ked som doma tak chodim len ked daju likvidaciu ze vsetko za 2€ potom za 1€ a nakoniec za 0,5€ minule som si kupila ten najlepsi kabat na svete a koselu za 1€ uz len dva tyzdne a budu likvidacie zase, uz teraz mam vyhliadnute 3 kabaty a 2 kosele, snad mi ich nepredaju
no aj tak vacsinu nakupujem v normalnych obchodoch
málokedy.....z princípu nič proti nim, dokonca mám nejaké veci z druhej ruky ..... ale z nejakého dôvodu sa cítim lepšie vo veciach, ktoré nikto predo mnou nenosil ...a druhá vec je, že keď tam už raz začas vleziem, málokedy ma tam niečo osloví - asi tiež nemám šťastie na tie správne sekáče
nenakupujem. nemám nič proti, ale ja mám také "štastie" že občas ani v normalnom obchod nenajdem svoju velkosť (lebo mám taku velkosť ktorú ma asi každá druhá žena a tým padom sa všetko rýchlo minie) a teda ani nepredpokladám že by niečo v sekači na mňa pasovalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A online sekáče... podporujem votocvohoz
myslím že 80% vecí čo najradšej nosím ak nerátam rifle, sú zo sekáčov a stáli v priemere tak do 2eur.
načo míňať peniaze na drahé oblečenie. vidí sa mi to zbytočné a v sekáči nachádzam pekné veci
ja ked idem do sekacu tak je tam akurat smrad po babkach a aj veci po babkach. neviem kde nastal problem
a sekáče veľmi schvaľujem, je to v podstate recyklácia, sú tam veci čo niečo vydržia. a aspoň ma tam hanba nefackuje, že vytváram dopyt po veciach ktoré vyrábajú malé zotročené deti niekde v čínskej továrni
no aj tak vacsinu nakupujem v normalnych obchodoch
nikdy som tam na nič schopné nenatrafila, tak som to vzdala