drahsie veci by som urcite riesil osobny odber a je lepsie to vidiet skor ako to zaplatis moze ti kludne poslat to co si chcel ale bude to pokazene ...
Nakupujem odtial vsetko mozne, pomaly z kazdej kategorie. Bazos ako taky nie je problem, problem mozu byt ludia. 100 moze nakupit bez problemov ale teba ten jeden moze chciet okradnut. Cize osobny odber je najlepsi sposob ako tomu zabranit. A ak sa neda, tak si treba zistit maximum informacii. Ale kupoval som uz na dobierku 10ky veci a zatial musim zaklopat sa ma nikto nesnazil okradnut. Mozno tak maximalne skrabanec navyse co predavajuci zabudol spomenut, ale to je tak vsetko. Tiez zalezi na cene toho co kupujes. Do 100€ podla mna nestoji niekomu za to aby ti posielal tehlu miesto vyrobku. Nad 1000€ by som uz asi bez osobneho odberu nenakupoval.
Väčšinou dáke diely na auto. Napríklad, predný podnárazník som z tade kupoval, a potom čistú 32GB SD kartu (to sme sa stretli osobne), bola o 8€ lacnejšia ako z obchodu.
povacsine elektroniku, vacsinu telefonov co som mal som mal z bazosa, s predavajucim som si pisal/volal a ked sa zdal ok tak sme sa stretli a vybavili.
Asi dva krat som kupoval bez toho aby som si tovar prezrel, lebo bol z dialky. Aj to bolo v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a potom fotak
basa bola poslana postou, aparatura a fotak osobne vyzdvihnutie
Asi dva krat som kupoval bez toho aby som si tovar prezrel, lebo bol z dialky. Aj to bolo v pohode.