ukradol chlieb, 20 rokov na galeje, ale navždy mal napísané že je trestanec, preto ho nechceli zamestnať, nakoniec sa rozhodol, že zničí papiere a vytvoril si nový život, no ten debilný inšpektor ho furt sledoval
cosette aká bola? prekrásna, milá, no naivná, neskúsená
kniha je hrubá, chápem, ale stojí za to
muzikál je trochu v skratke ale stojí za to
ale je aj dopodrobna sfilmovaný s gerardom depardieu
Jean bol odsúdený za ukradnutie chleba pre jeho rodinu a bol odsúdený na otroctvo.
Cosette bola krásna,milá,zamilovala sa do Mariusa,ktorý bol veľmi statočný,zosobášia sa atď.
Pozri si film,alebo si prečítaj knihu,ale tá kniha je celkom náročná,teda ja mám jednu z tých najstarších verzií a ešte ju mám v dvoch častiach čiže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a na kolko rokov? neviem, myslela som, ze na smrt
cosette bola pekna
a ak je to domáca úloha, čo tak vynaložiť trochu väčšie úsilie ako založiť fórum a aspoň pogúgliť?
a Cosette bola pekná, zamilovala sa a vydala za chlapa, ktorý sa volal Marius tuším..
ale ozaj si pozri film radšej je to tam dobre zobrazené všetko..
cosette aká bola? prekrásna, milá, no naivná, neskúsená
kniha je hrubá, chápem, ale stojí za to
muzikál je trochu v skratke ale stojí za to
ale je aj dopodrobna sfilmovaný s gerardom depardieu
Cosette bola krásna,milá,zamilovala sa do Mariusa,ktorý bol veľmi statočný,zosobášia sa atď.
Pozri si film,alebo si prečítaj knihu,ale tá kniha je celkom náročná,teda ja mám jednu z tých najstarších verzií a ešte ju mám v dvoch častiach čiže...
a na doživotie tuším
-za to že ukradol chlieb
-moment to ho nepustili náhodou? no aspoň čo sme pozerali film a čo nám hovorila učiteľka
-Cossete bola mrzká. Keby bola bývala šťastná, azda by bola pekná. Bola chudá a bledá, mala skoro osem rokov, ale sotva by jej kto hádal šesť.
Prvé dve vety
ach už aj viem celý obsah a to som ani film ani knihu nečítal