asi ani jeden, vela veci su z toho blbosti, sak on ani nevie ohen bez zapaliek, zapalovaca, alebo kresadla zapalit... neviem ako mu to mozu ludia zrat... Ten pán by umrel v džungli po dvoch dňoch..
v skutocnosti ide o marketingovy tah. spoločnosť Gerber, ktorá okrem iného vyrába outdoorové doplnky, vytvorila radu Bear Grylls... no nekup to...
@mojdedo sa uvedom co pises... uzlen ty by si prezil dlhsie ako on vsak? videl som ako v pohode dokaze zapalit ohen aj bez zapaliek alebo kresadla a zapalky ani nikdy nepouzil
ak myslis taketo postrihane fejky, tak si na tom zle...
v zivote sa takto neda zalozit ohen. na to musis mat v tom dreve spraveny vyrez do pismena V, aby sa ti vytvaral tzv. uhlík, z neho sa dá rozdúchať potom práchno. neraz som tak zakladal oheň... veď aj ten prvý koment, co je vo videu hovorí, ze je v podstate podvodnik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ta @2 to uz len dokoncila
v skutocnosti ide o marketingovy tah. spoločnosť Gerber, ktorá okrem iného vyrába outdoorové doplnky, vytvorila radu Bear Grylls... no nekup to...
ak myslis taketo postrihane fejky, tak si na tom zle...
v zivote sa takto neda zalozit ohen. na to musis mat v tom dreve spraveny vyrez do pismena V, aby sa ti vytvaral tzv. uhlík, z neho sa dá rozdúchať potom práchno. neraz som tak zakladal oheň... veď aj ten prvý koment, co je vo videu hovorí, ze je v podstate podvodnik