ked som este sem tam behaval, tak najradsej vecer.. a dal som tak 3-4 km? za mladi som daval aj viac, ale vtedy som aktivne hraval futbal, takze som vydrzal behat aj pol dna...
@sturmer no len ja rozmyslam ze to zmenim na spirnty..potrebujem nieco ucinejsie na moje brucho a spritny su vraj lepsie ako dlhe trate
@sacrifice no je pekne ze si to vravis ale v zime sa beha praveze a je to este ucinnejsie ako ked je teplo vonku..ale to je len taka teoria,ktoru som cital a este neoveril v praxi
Tak keď som behával tak hlavne ráno. Bol lepší vzduch, viacej síl, ale zas po skurvenom. dni som vedel dať večer po obvode celé mesto bez nejakej znateľnejšej únavy. A behával som tak od 10-20km potom od 5-10 potom 3-5 a teraz ak už aj idem tak len otočim najbližšiu dedinku čo je tak 4km a aj potom, po príchode do tepla grciam uhlie
nejaký čas som behávala, v noci, pretože som nechcela stretnúť nikoho kým nebudem mať akú-takú kondičku, ale k tomu som sa nejako nedostala, a tak 3-4 km asi len to boli
Terz cez zimu moc nie ale behavam. Kade jako hore kopcom mám taký okruh má asi 10km. Potom v lete asi o 11 v noci na bežeckom okruhu 20-30 koliečok, Potom mám aj také behanie že každý polkruh spravím nejakú disciplínu (švihadlo,hrazda,kliky,drepy,brusaky) A chodím trampovať takže tam není problem vláčiť batoh 40-50kg pohorách nejaké tie dni
Na jar ak sa dá ranný a jeseň tiež, ale cez leto jedine večerný, lebo by som to asi neprežil A aj sa dá, každý deň 5km, ale už dlho som nebehal nie je počasie a ani čas
Ráno v zime 5 km max. aj to s termoskou čaju aby som nebol chorý ...v jari/lete tak 8-9,5 km ráno (viac ráno nezabehnem tak aby som aj niečo v škole vydržal) a poobede 5-6 až 7 (po tréningu)
2x denne - ráno a poobede, ale nie v zime. v lete ráno a podvečer, keď už nepečie slnko. možno tak 4km, čiže za deň 8. (ale momentálne mám už rok prestávku )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a dĺžka tiež závisí od toho či sa mi chce alebo nie. ale tak isto 5+
ľudia, vy behávate normálne teraz v zime?
(aspoň ja si to vravím 8) )
a preto dufam v to, čo @catmartina
uz musim behat som rpibral 10 kg cez zimu a v lete som za mesiac behania schudol 5kg (dalsi mesiac dalsie 3kg) takže...vam hovorim, na jar musime!
@sacrifice no je pekne ze si to vravis ale v zime sa beha praveze a je to este ucinnejsie ako ked je teplo vonku..ale to je len taka teoria,ktoru som cital a este neoveril v praxi
večer
30-45 minút (na začiatku to bola skôr chôdza ale potom v pohode)
v lete som mala najradšej okolo siedmej večer, ale neviem koľko.. 4-6, záležalo od veľa vecí
som ticho
Ale svojho dááávneho času to bývalo podvečer a 4 km.
behávam 30-45 min, 7km
v lete by som chcela behávať 10km ale to zatial nezvládam