behovedeáte?..co je podla vas lepsie,jogging(pomaly beh) alebo intervalovy beh?(30 sek rychly beh,60 sek pomaly beh,8 intervalov alebo individualne). vysledky behu?..ako casto? za ako dlho?.vdaka za odp
behávala som, ale teraz už len chodím a chodím a chodím... každý deň ránko do kopca, potom cesnačik, čajíček... to boli časy, ááách... ale teraz sú ešte lepšie, vďaka Bohu
Chodím behať s kamoškami do susednej dediny, to jest takých 6 kilákov dokopy, a tak, kým vládzeme tak beháme, keď nevládzeme tak rýchla chôdza... výsledok? dobrý pocit!
pre začínajúcich bežcov je lepší ten jogging, potom postupne prechádzať na rýchlejší beh a keď už budeš vládať ísť tempom 5:30 min/km tak môžeš prejsť aj na intervalový alebo tempový beh, ale to asi až tak po minimálne pol roku behania podľa toho ako dlho už behávaš a aká veľká je tvoja denná dávka
ja som zacal pred troma tyzdnami (dajme tomu, ze znovu, aj ked predtym som chodieval behat len sem tam, a teraz intenzivne) a bezim skor dlhsie trate, pomalsie, a postupne, ako mi narasta kondicia, tak mierne zvysujem tempo, ale este stale to je relativne v pohodicke - ide mi skor o to co najdlhsie vydrzat behat, a nie o to, byt niekde prvy. Na priklad vcera som behal 12,4 km, co je zatial moj osobny rekord aj ked som sa po tom citil tak, ze v pohode by som dal este par kilometrov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov