Ako každé ďalšie v poradí. Vojdeš do budovy, vypýtaš si od tety vrátničky papiere, vyplníš papiere, pôjdeš k okienku č.1, potom pôjdeš k okienku č. 3, dostaneš kľúč, preukaz, si ubytovaná. Ešte dostaneš taký papier o inventári, ktorý vyplníš na izbe a do 24hodín od ubytovania ho musíš odovzdať na vrátnici.
Dĺžka závisí od toho, koľko ľudí sa bude chcieť ubytovať tiež.
@mkamka dakujem to je super,lebo by som v noci spadla A A ja som v bloku A. A prosim ta ake je cislovanie na chodbach? Myslim tym koniec chodby, zaciatok, vytah, kde je to tichsie Napr. izba 10 kde asi alebo 21?
@sonnenschein Nemáš za čo.
Pri výťahoch 1 a 21, koniec chodby 11 a 12. Na Ačku by mali byť izby 1-11 otočené k Steinu. Podľa mňa je tam ticho všade. Teda ak odrátam minuloročné dennodenné vŕtanie na Bčku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dĺžka závisí od toho, koľko ľudí sa bude chcieť ubytovať tiež.
Inak kočky, nebývate niektorá na bloku B 8-mom poschodí? Lebo mám mať na izbe nejakú prváčku, tak či náhodou.
ja som na deviatom, ked som si rezervovala tak na osmom uz nebolo nic volne, to su tam take dobre izby?
Pri výťahoch 1 a 21, koniec chodby 11 a 12. Na Ačku by mali byť izby 1-11 otočené k Steinu. Podľa mňa je tam ticho všade. Teda ak odrátam minuloročné dennodenné vŕtanie na Bčku.