ja som dost dlho hladala priatelov..ale oplati sa pockat..sice sa tisickrat sklamete..ale nakoniec ti zostane to zdrave jadro.. a take ja uz mam..a tym hovorim uplne vsetko.. dve kamosky ktore by som nedala za nic na svete..a jeden kamos ktoremu sice nehovorim uplne vsetko ale pomozeme si keby bolo treba.a nimi som nadsenaaa.. a ty mas?
nemám jedného najlepšieho ale 3 a cením si ich rovnako...vedia o mne úplne všetko,tak ako aj ja o nich (aspoň myslím)...nikto iný ma nevie tak dobre pochopiť ani len rodina ako tí priatelia nikdy sme sa zatial nehádali... škoda iba že bývame od seba dosť ďaleko
no párkrát som sa už spálila.. no aj tak verím ľuďom .. našla som si super kámošku a tej hovorím všetko.. dokonca aj to čo som predchádzajúcim nehovorila..
mam 3 naj, hoci sme sa teraz rozdelili, kazdy sa "uci" inde , ale aj tak ich mam nehorazne rada a udrzujeme kontakt. Myslela som si, ze sa to strati, ale napr. aj pocas skuskoveho sme si volali a povzbudzovali, fnukali a robili srandy a teraz po skuskovom sme namyslene jak svine a vyzdvihujeme svoje uzasne schopnosti
ja mám síce "Naj" kamošku ale nevravím jej úplne všetko . sme spolu iba zo zvyku a raz ma sklamala tak to neni už také ..tak ja neviem či o nej môžem povedať že naj... ale mám niekolko dalších kamošiek ktorým môžem dôverovať
ja neviem..ja už radšej nikoho nezadeľujem za najlepšich kamaratov..všetci kamoši a kamošky su mi rovnocenní,aby náhodou neboli nejake nezhody a žiarlivosť ..a mám to tak zadelené,že niekomu sa zdôverujem v takých veciach a niekomu zase v takých
nemam naj kamosku... ani nechcem. ludi skor pocuvam ako sa zverujem.. a uz som sa na jednej kamoske spalila.. mam dve super babeny pri sebe ale to je asi tak vsetko
Myslím, že je absurdné na 100% niekomu veriť...je to takto...že aj najlepší priateľ ťa raz sklame..a hovorte si čo chcete je to pravda! V tejto dobe sa nedá veriť dokonca ani rodine- samozrejme nehovorím všeobecne...niekedy vás ani rodina nepodrží
čo najlepši kamoši??? tak ten prvý zomrel na rakovinu, druhý- no tak s tým sme sa postupne prestali výdavať(iné záujmy), tretí-spáchal samovraždu, štvrtý- chvilu sme sa nevideli a zmenil sa az prilis-stal sa z neho gay(akoze nič proti nim, ale od neho som to nečakal), štvrtá- dnes je z nej kur..., piaty- s ním som sa pobil a od vtedy spolu nerozprávame, šiesty- ja som vyrástol(on zostal dieťaťom), siedma a ôsmy-najfantastickejší ľudia ktorých poznám a nebojte sú normálny. frajerky som sem nepočítal, pretože tí sa neberú ako naj kamoši/ky
veľa komošom nemám len pár viacej mám kamošiek ale aj tak poznám x ľudí všetci sú známi, ale kamoši sú len vtedy ak niečo potrebujú, závidím niekomu kto ich má kopec ! lebo ja nie
po incidente ktorý sa mi stal pred 2 rokmi som prestal veriť na najlepších priateľov... sukromie už neotváram len tak nejakému priateľovi(priateľke) ...... presne ako v mojom blogu o priateľstvách..... mam priateľov, ale nikoho nedávam do kategórie naj... chcem aby všetci priatelia boli na rovnakej hranici a tým nerobím tajnosti pred druhými priateľmi....... ak sa raz popálite, až potom otvorite oči, kto je skutočný priateľ
mam... uplne jednu naj naj naj kamosku, asi od 4 rokov... takze sme spolu dospievali a dospievame ... zverujeme, neviem ci uplne zo vsetkym, ale niekedy je priatelstvo prave o tom, co povedat netreba...
a este mam takych ze ozaj kamaratov asi 3... je krasne,ked sa mate vzdy o koho opriet, alebo sa s niekym mozte smiat...
ano mam i ked najkamoska nie je zrovna titul ktory pouzivam, skor spriaznena dusa, nikdy nesklamala a ani ma nesklame pretoze sme proste stejni A som rad ze ju mam aj ked sme sem tam dlhsie mimo kontakt, stale je to clovek ktoremu verim na 100% vie o mne vsetko a vzdy ma podrzi a poradi.
Samozrejme mam aj dalsich par skvelych priatelov s ktroymi som v kontakte a bez nich by bol zivot nudny a o nicom.
jedna mi dnes fatálne napísala niečo, čo som už dávno potrebovala, bez toho, že by to vedela a momentálne mi je tiež dobre, bola u mňa kamoška, staré časy, novinky, spoločne zdieľané napätie z odchodu, konečne ma niekto trochu chápe
Nemam... uz newim preco ale setky ma zradili... alebo sa po urcitom case zacali zamna hambit... ja wim ze som cudna ale to mi je jedno... najviac ma stve ze neni asi nigdo ako ja... nigdo gdo ma tolko pruserov a gdo pochopi moj psychopatizmus... ale uz som si zvykla... vzdy som isla sama a spoliehala som sa na seba a myslim ze je to dobre... ale mam kopec kamosov vela tych s ktorimi sa zabavam zo vsetkimi sa bavim kazdy ma pozna ale chyba mi niekto taky... mam kopu kamosiek ale pritom som outsider... asi nechapete... ale mam jedneho super kamosa pozname sa len kratko ale uz teraz mi dost pomohol taqze...
Nemám najlepšiu kamarátku ani kamaráta...ale berem tak niektorých všeobecne za naj naj naj...a zverujem sa im iba v niečom..a v niečom nie.Ale ked si nájdem naozaj takeho praveho priatela tak neni problém sa zveriť zo všetkým.Ale vraví sa že sám človek je pre seba najlepším priatelom.čiže sam/a pre seba.
Mámm najlepšie dve kamarátky a kamaráta a hovorím im úplne všetko moje tri zlatiiicka
Síce som sa asi 4 krát spálila(Na druhých ľudoch) ale nakoniec si každý nájde tie spriaznené duše
ja som sa naucila ze v zivote jediny kto sa ti neobrati chrbtom si ty sam cize ja vsetko nehovorim nikomu.mam dve kamosky a jedneho kamarata ktori vedia o mne vela, mam ich rada a vsetko lenze spolieham sa uz len sama na seba.mam nato svoje dovody a prosto som o tom presvedcena ze okrem seba nemozem UPLNE doverovat nikomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a este mam takych ze ozaj kamaratov asi 3... je krasne,ked sa mate vzdy o koho opriet, alebo sa s niekym mozte smiat...
Samozrejme mam aj dalsich par skvelych priatelov s ktroymi som v kontakte a bez nich by bol zivot nudny a o nicom.
Síce som sa asi 4 krát spálila(Na druhých ľudoch) ale nakoniec si každý nájde tie spriaznené duše