Mám v triede jednu spolužiačku, ktorej na mne neskutočne všetko vadí. Úplne všetko. Stále na mňa útoči. Ja už neviem čo jej mám povedať. Ale keď je hladná, tak kto má desiatu? No ja. Keď treba niekam ísť, kto s ňou ide? No ja!.... Riešenie? Nemám srdce po
praveže ja ju viem odkúriť, lenže ona je taká nepríjemná, že ona odpovie tak, že už potom nemám slov a nie som taká ako ona... s nikým iným taký problém nemám ani som nemala nikdy...
@junkychess s tým videom je to dobrý nápad, ale nechodí často na net, doma nemá, tak by to pozerala v škole a to by asi nebolo pre mňa najpriaznivejšie
V tomto prípade by som porušila svoje pravidlo...najprv by som jej strašne vypindala a keby to ani tak nepochopí (áno, aj takí sú), tak potom by jej letela..čo mi kto bude žrať moje jedlo, de sme...
@matii ale nie to je na dlhšie, ale čo ja viem no napr. mám rada niečo ona náročky príde a na to niečo nadáva zhadzuje to a pod. a tak isto s ľuďmi, ten koho mám ja rada je zlý lebo je taký a taký (okrem spoločných priateľov) a tak... sú tm aj konkrétne veci, ale to nechcem písať do fóra
@natashtko nemáme psa, tak čo sa zvýši nech zje vravím, že nejde len o desiatu...
@shelia ja jej to neviem povedať sa teraz zabijem či čo? nechcem byť taká hnusná ako ona, ale už mi to viacero ľudí poradilo
aj ja som sa už naučila hovoriť nie a ukazovať ľuďom, ktorých nemám rada, že ich NAOZAJ nemám rada..a dávať im to pocítiť..už sa so mnou nikto nebude hrať..už mám toho dosť..tiež mi toto robievali decká,ale už to nerobia
Povec jej na rovinu ze kto tu ma pocuvat tie tvoje sracky a je to vybavene To chces aby sa do konca zivota na tebe niekto vozil ? Povec nie a mas v pecku kto si co mysli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ffs, tak pošlem do piče a vyložím labky na stôl.
nauc sa odje.avat ludi , hovorit odfajce tak ze si na teba uz nebude dovolovat predsa nemozes byt vkuse ta ticha osoba ktora sa necha "sikanovat" ..
praveže ja ju viem odkúriť, lenže ona je taká nepríjemná, že ona odpovie tak, že už potom nemám slov a nie som taká ako ona... s nikým iným taký problém nemám ani som nemala nikdy...
@natashtko nemáme psa, tak čo sa zvýši nech zje vravím, že nejde len o desiatu...
@shelia ja jej to neviem povedať sa teraz zabijem či čo? nechcem byť taká hnusná ako ona, ale už mi to viacero ľudí poradilo
@tuctucparatuc
a vynadaj jej.
a keď to nepomôže, tak opäť ignoruj.