...resp. bez ktorých appiek si neviete predstaviť svoj android, na veľa i iOS život. Poprípade, ktorá aplikácia vám poslednú dobu urobila radosť? Díky!
Mne v telefóne stačia len aplikácie čo sú tam vstavané. Iné príliš nepotrebujem. Ale tak Shazam je užitočná aplikácia, cez TV remote 2 sa mi dobre ovláda TV, potom aplikácie ktoré nájdu bankomat a ukazujú stav účtu sú fajn a asi koniec
myslela som si ze bez cg tranzitu ale odkedy mi nejde kupit tak som sa naucila zit aj bez neho inak nepouzivam asi ziadne aplikacie, mozno prehliadac, instagram, candy crush
prehliadac
najlepsia aplikacia v androide! inak mi je to jedno, velmi mobil nevyuzivam, jedine volanie. potom internet sem tam a to cez povodny prehliadac najlepsie
Instagram, evernote, spotify počasie, skype, jango, viber často používam lebo nemam Facebook, gmail, shazam nejake tie aplikácie s oblečením ako zara alebo mango a Najnovsie ficim na Kindle a 12days gifts a nejake kalorické tabuľky a aplikácie s cvičením :-S
Aj ked je ich vela v pohode by som bez nich prežila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
najlepsia aplikacia v androide! inak mi je to jedno, velmi mobil nevyuzivam, jedine volanie. potom internet sem tam a to cez povodny prehliadac najlepsie
ale najviac asi mail app, safari, kalendar, clock (budik), reminders, izip, pages, dropbox, ibooks a aplikacie od banky na spravu uctu
a prezila som bez vsetkych kktin :letim:
ako dobre, tu hudbu musim mat, lebo proste MUSIM ale to je tam uz bez toho aby som si to stiahla takze tak.
android a aplikácie sú pre kokotov...
Aj ked je ich vela v pohode by som bez nich prežila