aj ked dievca nema s chalanom nejaky intimnejsi vztah, pokial sa jej s nim pise dobre a on zrazu prestane, tak mi ver, ze sa v tom bude hrabat, preco to spravil a nakoniec mozno aj zisti, ze jej to chyba
je to stratene ked som bol mladsi zazival som to pomerne casto a teraz take uz posielam priamo do pice lebo byt niekomu dobry len na vyplakanie a ohovaranie ma nebavi
Half-friendzoned. Alebo už aj full, len o tom ešte nevieš.
Ak ti nevyjde ani pokus poslednej inštancie v @2 (a odhadujúc z typických scenárov podobných tvojmu @0 a @5 ti na 90+% naozaj nevyjde), tak o tom "full" už budeš vedieť aj ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
tyzden-dva sa jej neozyvaj, ona pride na to, ci chce niaco viac, ked sa bude zozierat s tym, preco si sa jej prestal venovat
potom to este raz skus. ak zase odmietne, kasli na to.
@2 to nemá zmysel, jej to bude jedno a potom sa ani neozve
aj ked dievca nema s chalanom nejaky intimnejsi vztah, pokial sa jej s nim pise dobre a on zrazu prestane, tak mi ver, ze sa v tom bude hrabat, preco to spravil a nakoniec mozno aj zisti, ze jej to chyba
Ak ti nevyjde ani pokus poslednej inštancie v @2 (a odhadujúc z typických scenárov podobných tvojmu @0 a @5 ti na 90+% naozaj nevyjde), tak o tom "full" už budeš vedieť aj ty.
Keď nebudeš vedieť či si friendzoned, tak jej hento nikdy nehovor...
V tomto prípade sa nemusíš ani snažiť, je to stratene