Ahojte chcem sa spýtať, ak má niekto s tým skúsenosti, či na Masarykovu univerzitu, lekársku fakultu berú bez prijímačiek iba študentov z ČR alebo aj zo SR sa to dá.
mám tú istú otázku, avšk uvediem tu ako príklad spolužiačku, ktorá bola V Hradci Králové na DOD na farmáciu (f.Karlovky) a povedali jej, že je to možné, len musí poslať osobitnú žiadosť o prijatie beuz prijímačiek , a preto sa na Masaryčke na to sčasti spolieham
nie, do Brna na medicinu sa nedostanes bez prijimacok a plati to aj pre ceskych stdentov, podmienkou je napisat prijimaci test hoc by si mala priemer aj 1
Bývalého spolužiaka prijali na MUNI na genetiku bez prijímačiek, takže to nie je nereálne, ale on so svojimi prezentáciami pochodil svet. Len ak chceš ísť bez prijímačiek, tak už je najvyšší čas si to začať vybavovať, treba tam tuším písať listy dekanovi, nech to schváli.
Mňa síce brali na UK Praha ale u nás je tiež možnosť bez príjmačok na dosť oboroch (býva to vypísané v info), aj keď tie podmienky sú dosť nanič, takže drvivá väčšina ide na príjmačky jedine u dvojoborových to býva niekedy ľahšie sa dostať ak už rok niečo študujú... ale rozhodne sa nedelí na "bezpríjmačkovosť" čech & slovák.... na týchto výškach je rus, kazachstanec, arab, vietnamec, černoch, holanďan či maďar a výhrady len voči slovákom sú každému s prepáčením u riti
Dámy...naozaj je to tak, bezprijímačiek do čr na medicínu berú len svojich, okrem OSTRAVY...tam berú aj Slovákov..ALE..nie som si istá, či by som tam chcela študovať..teda, aj ja spadám do 1,1, ale aj tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
- To mi sestra diktovala
nepíše sa žiadny osobitný list nikomu(hoci to dekan schvaľuje) je to len súčasť prihlášky, ale potešila si ma, že tam už niekoho tak zobrali