bez normalneho serioznejsieho vztahu som tiez asi tak 2 roky.. a obcas ma z toho chyti depka.. ale byt zase s niekym nespravnym a ublizit si tym...tak to budem radsej sam dalsich 10 rokov....
no tak od kedy som začala s niekym prvykrát chodiť tak najväčšia prestávka nebola nikdy väčšia ako štyri mesiace. A vyhovuje mi to tak. Lebo ja proste nenávidím niekoho dlho baliť bez nejakého očividného výsledku. To sa už radšej presuniem ďalej aj keď viem, že s tým, od ktorého som odišla by som si rozumela ovela viac...
od 28.6.2011, ale nepamätám si to preto, lebo by som plakala, proste mám pamäť na dátumy... nehľadám, v podstate ani nečakám, nechávam tomu voľný priestor. keď bude na to správna doba a ja budem pripravená, tak príde ten pravý... netreba podliehať samote hlavne...
@kail91
Nechcem ti kaziť ilúzie, ale nemyslíš, že je trochu skoro povedať, že poslednú? Vlastne to nemôžeš povedať celý život, ehm ehm..
A ja som sama od začiatku svojho života, a mám pocit, že budem aj do konca života - a popravde, je mi to šesť, aj tak nebudem žiť dlho, hehe...
A čo...keď chcem, nájdem si obeť, s ktorou sa "zahrám" (nie v tom druhom zmysela slova), zabavím sa, potom to toho niekoho prejde (keď nie, tak ja poviem, že mňa to prešlo) a je..a nikto mi nechýba, aj tak všetci potom všetko dramatizujú a bla-bla, prosto a jednoducho, vzťahy ma nezaujímajú..
ja teraz mám vzťah ... ale to len rok bude ochvilu čo sme spolu... dovtedy som nemala nikoho. len nejake to rande a jeden niečo ako vzťah čo rvalo 2 mesiace. ale inak ja som asi do 16 rokov ani vzťah enchcela lebo som sa na to necitila. potom som začala randiť ale aj tak navažno tam nebolo nič.... ale nejako ma to neštvalo. ale teraz som našla tu spravnu osobu a som šťastná a nejde teraz o to že by som nechcela byť bez vzťahu... ja by som nechcela by bez nej
@cathy ved na tom nie je nic deprimujuce ja som na tom tak isto aj vekovo..obcas som mavala z toho depky ale to bolo skor ked som mala tak 15-16 robila som z toho vedy a teraz mam 18 stale som sama s neriesim to som stastna aj bez toho , treba si uzivat zivot taky aky je a vsetko raz pride a ako sa hovori to najlepsie nakoniec
od 17tich do 23 som bola vo vztahu, potom pol roka pauza a teraz uz rok v novom vztahu...asi som vztahovy clovek, ale viem si predstavit ze by som bola sama...proste nemala by som z toho depky alebo co, lebo som velky individualista. vyhovuje mi to aj tak aj tak.
Ak som bola nezadaná, tak len pár mesiacov. Okrem toho som nikdy úmyselne nikoho nehľadala, vždy sa to nejako pritrafilo - niekomu som sa zapáčila a zbalil ma.
Som s terajším priateľom dva roky a som úplne spokojná.....našli sme sa.. ani jedného z nás nemajú ľudia v láske, lebo si myslia že sme pozerske excentricke, narcisticke arogantne hovada
mala som dva vaznejsie vztahy a uz fakt nic take vo svojom zivote nepotrebujem. teraz som uz rok sama a dufam ze to tak aj ostane, dufam ze mi zase nesibne z niekoho kto ma oberie o roky zivota
Nedokazem sa dat dokopy s niekym nasilu, alebo cez niekoho. Musim s tym clovekom nadviazat kontakt bezprostredne a nieco s nim zazit. Navyse ten clovek musi mat zmysel pre humor...takze asi 2 roky. Ale myslim,ze uz sa to coskoro zmeni.
je k*rva rozdiel ked vztah nechces, lebo vies ze ked chciet budes tak si niekoho najdes raz dva a ked niekoho chces ale nikto nejavý o Teba zaujem... Ako to pise vacsina dievcat tu /sympatické, pekne, priemerne/.. poznam jednu babu co ma 32 a je silno v depresiach, lebo nikdy nemala stastie na chlapov/ neni to moc pritazliy typ/, tiez som sam 6 rokov, pritom uz mi s toho j*be, lebo mam vek na to ze potrebujem niekoho, len tiez som neni obdarený krasou, ale nie som ziaden skaredak, proste baby po mne nejdu,tak to je moj nazor
ani nie týždeň čo som sám... nemám v pláne nadväzovať nový vzťah, chcem si teraz len užívať... ale srdcu nerozkážeš zase zubami nechtami sa tomu brániť nebudem
4 mesiace aj niečo a mám sa veľmi super. nikto mi nezakazuje excesívne cvičiť, robiť nadčasy, chodiť na impulzívne výlety s cudzími ľuďmi alebo naopak asociálčiť, keď mám chuť
@delica polovica z tých čo majú vzťah sa buď trápia, chcú ho ukončiť, alebo podobne...tak isto polovica či aj viac z tých, čo sú čerstvo po nich sú z toho v p...takže nám to tu tak vychádza , že pre väčšinu l'udí je vzťah negatívna skúsenosť...teda žiadna výhra... týmto ale neodcudzujem vzťahy, to v žiadnom prípade
Chcem vzťah, no nejak sa toho bojím, a som sama už nejaky rok aj niečo a občas ma to aj dosť deprimuje byť sama, občas nie...
aj ked nedavno som mala chalana ale 2x ma sklamal a tretiu šancu už by som mu nedala, a to som ho už aj ľubila :/
no teraz vztah nemam a nejako sa tym ani nezaoberam, si hovorim ze ked to ma prisat, tak to pride ..ale vsetci znami okolo mna su zadani a ked segra pride domov s frajerom a vidim aki su spolu stastny a ako sa k sebe hodia, tak mi vselico chodi po rozume
1 rok bez seriózneho vzťahu.. trvalo to skoro dva roky a odvtedy som, pravdu povediac, takú ženu ešte nespoznal.. ale momentálne mi to ani nechýba, šak byť single je teraz in a mne to vyhovuje mám aspoň čas na seba..
ale je pravda, že niekedy to objatie a porozumenie druhého človeka kurevsky chýba
nooo môj zatiaľ prvý aj posledný vzťah sa skončil v marci, takže som single už 9 mesiacov, a za tých 9 mesiacov som spoznala viac ľudí a zažila viac vecí ako za celé 3 roky nášho vzťahu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
Máš 10 rokov. Máš ešte čas.
Našťastie teraz mám perfišného frajíra :happy:
Nechcem ti kaziť ilúzie, ale nemyslíš, že je trochu skoro povedať, že poslednú? Vlastne to nemôžeš povedať celý život, ehm ehm..
A ja som sama od začiatku svojho života, a mám pocit, že budem aj do konca života - a popravde, je mi to šesť, aj tak nebudem žiť dlho, hehe...
A čo...keď chcem, nájdem si obeť, s ktorou sa "zahrám" (nie v tom druhom zmysela slova), zabavím sa, potom to toho niekoho prejde (keď nie, tak ja poviem, že mňa to prešlo) a je..a nikto mi nechýba, aj tak všetci potom všetko dramatizujú a bla-bla, prosto a jednoducho, vzťahy ma nezaujímajú..
Teraz nikoho nechcem, nehľadám
lalalá a ešteže
no a naposledy som sa rozisla (teda vlastne prvy krat to bolo ) v druhej polovici tohto augusta, takze tak
bez vztahu som ale relativne kratko => asi 4 mesiace
aj ked nedavno som mala chalana ale 2x ma sklamal a tretiu šancu už by som mu nedala, a to som ho už aj ľubila :/
čo má prísť to príde, či? :-S
ale je pravda, že niekedy to objatie a porozumenie druhého človeka kurevsky chýba
wtf?
ja vztah vobec neberiem ako prekazku, ale dalsiu vyhodu, zalezi aj aky mate vztah,