Cavte rád by som vedel čo si o tomto myslíte ... Pred cca 4 mesiacmi som stretol jednu babu a dávame si sexstretká po čase sa namotala cca pred 3 mesiacmi som spoznal druhú teraz tiež spolu mavame sex a dotretice som teraz spoznal 3tiu babu a už máme za s
@alysia no ja sa zrovna k nim nesprávam milo skôr som toho názoru že ženy chcú to čo nemôžu mať alebo je tažko dostupne samozrejme až do vstahu tam už sa treba trochu aj správať
ale ja myslim, ze vrana k vrane sada...risknem to a dovolim si tvrdit, ze niesi ich prvy a ani posledny partner, ktory popri nich mal aj ine. cize sa netrap, ony su zvyknute. vies ako to viem? dali ti prilis skoro na to, aby boli schopne normalneho vztahu, preto ich nebude jebat, ze z toho normalny vztah nebude.
hmmm nieco , co pravdepodobne nikdy nepochopim. Nech sa snazim akokolvek. Osobne by som to nedokazala. Ale tak tolerujem, ludia su vseliaky, len si uvedom, ze tym mozes ublizit tym dalsim osobam.
@bilancia ako im on pre boha moze ublizit? ved sam napisal, zacali spolu spavat a az potom sa babenkam zazdalo, ze by mozno k jebacke chceli aj nejaky zavazok... vzhladom na tento sled udalosti silno pochybujem, ze tento postoj babenkam ublizi.
@notme toto je strasne sproste od teba... dovol ma vyviest ta z omylu lebo bud si v takej situacii vzivote nebol a bavis tu formu, alebo si fakt len kus debila. vo vztahu kde ide len o sex sa VZDY eventuelne niekto namota. To, ze spolu zacali prv spat neznamena, ze ten druhy nema city a ze je v absolutnom poriadku toho cloveka tahat za nos a potom odkopnut.
samej mi je hrozne neprijemne ked vidim ze uz po par dnoch sa na mna chlapec citovo naviaze a v takom pripade sa to snazim hned ukoncit. Horsie je ked sa to snazia skryvat...ale tvarit sa ze je ok niekoho takeho tahat za nos lebo "nemal s niekym zacat spavat" je fakt chrapunske
Čo máte všetci s tými pohlavnými chorobami ? Veď chlapec nenapísal, že sú to nejaké kurvy ani že tie baby nejak často striedajú partnerov. Kľudne to môžu byť dokonca uznávané užívateľky birdzu dokonca aj nejaká z vás To že o sebe navzájom nevedia, namotali sa na niekoho a dali mu za pár dní ešte neznamená, že sú chovná stanica chorôb.
Akurát nechápem toto fórum ... tak keď chceš rob to a keď nie tak nerob ? Či si sa chcel pochváliť aký si Casanova ?
je len veľmi malé percento žien, ktoré sa nenamotajú na chlapa s ktorým spávajú, hoc to na začiatku bolo z oboch strán iba o sexe - rovno im povedz, na čom sú a že ty vzťahy riešiť nechceš a buď to bude iba o sexe alebo koniec.
čo sa týka toho, že s tebou to nič nerobí - pokiaľ nie si namotaný, to je ešte ok, pokiaľ s tebou však nič nerobí to, že robíš ľuďom to, o čom vieš, že by ich ranilo, a aj tak to robíš bez mihnutia oka - tak to je už na zamyslenie.
@21 Prosím ťa, zamysli sa nad tým, čo si teraz napísal. Ja zas nechápem, čo si ty také ženy obraňuješ...On nenapísal, že sú to k****, ale to neznamená, že nie sú...a keď preferujú takýto život, tak neviem no A sú to, predpokladám, cudzie baby, ktoré nepozná a nič o nich nevie, tak keď niečo chytí, potom nech neplače, lebo už bude neskoro.
Že mykózy . Ale no aha, veď každý človek je nejaký a podľa každého je niečo v poriadku a niečo nie. Myslím, že ak to berieš ako niečo, čo je v súlade s tvojim životom, potom sa ty nemáš prečo trápiť. Ak to tak nie je, prestaň.
hej ale ja som nezaložil fórum o pohlavných chorobách ... prikladáte tomu príliš veľkú váhu skúste si mrknúť nejaké pravdepodobnosti a následne to zvážiť ... nevravím že sa to nemôže stať ale netreba sa na to zameriavať.
Jedine čo sa vyhýbam sú kur*y, tam to je na zváženie
@bilionaris to ze sa namotali je prirodzene zeny zvyknu do sexu tahat aj city. ale 4 baby za 4 mesiace je nic moc bilancia, skor by som povedal ze si moc fandis a pritom zijes v polocelibate. ak budes mal tak 6 - 10 bab za mesiac alebo viac ako 3 baby za noc tak si mozes povedat ze si king.
@glamorous mas pravdu, nebol som v takej situacii...nespavam totiz s kym pride presne preto, aby som sa tomuto vyhol. ako vravis, je jasne, ze sa to stane. len debil si moze mysliet ze nie, resp. neuvedomovat si to. ked budem jest horucu pizzu zas a znova, tak sa zakazdym spalim. ked sa nepoucim, tak som proste kreten. a uplne rovnako to vnimam aj s tymto.
@glamorous a ano, dvaja spolu mozu mat cisto sexualny vztah..ale podla mojho skromneho nazoru to po a, treba povedat na zaciatku a po b, to nefunguje. samozrejme, nic sa tym nezmeni, ale aspon nikto nikoho nemoze obvinovat, ze nevedel do coho ide.
schvalne, kolko poznas parov, co spolu zacali spavat po dvoc/troch/... mesiacoch a zaroven riesia taketo problemy? lebo ja takych veru nepoznam..
ja som za takyto vztah len v tom pripade ze ste sa s dotycnou na tom vzajomne dohodli ze ide iba o sex a o nic viac... potom je to ok a ak citis ze sa namotava tak to skonci..
Mám kamoša, bavíme sa a bežne mi medzi rečou povie, že dnes mal 2 baby. A za mesiac cez 30 kondómov vyhodí...
to je hard.. ale jeho chápem, má totiž zvýšenú činnosť podmozgovej žľazy..
ale čo sa týka teba, tak pokiaľ sa začinajú namotávať a ty chceš riešiť ešte jednu, tak to je .. no zle
@glamorous ja takym niecim nemam v plane prechadzat. ja viem, ze sa horucou pizzou popalim, a preto pockam kym vychladne. rozumej tomu tak, ze najskor vztah a potom sex. ked ju ale niekto silou-mocou chce zrat horucu, musi ratat s nasledkami a moze si za ne sam. ja viem, ze to nemusi byt prijemne, ale uprimne, koho je to chyba?
@notme
no osobne na tom nevidim nic zvlastne, ze maju city a chceli by nieco viac. Preto im to logicky moze ublizit. On sam pise, ze vidi ako sa jednotlivo namotavaju viac a viac, ale nechava ich v tom a este si k tomu nabaluje dalsie zeny. Z mojho podhladu by to mal ukoncit s tymi predoslymi aspon, ked uz si hlada nove a nie tahat ich za nos. Ja rozumiem, ze je to nieco , na com sa obe strany zhodli a dohodli. Ze pojde iba o sex. Ale ked on vidi, ze z druhej strany to prerasta do niecoho vacsieho , tak by im mal bud vysvetlit ako to je z jeho strany alebo to jednoducho ukoncit.
Fúj, dúfam, že aspoň s kondómom, lebo ľuďom ako si ty prajem nejakú nehodu... Fakt, zo srdca by som sa zasmiala keby ti teraz jedna z nich oznámila, že má nejaký syfilis alebo aby ti dve naraz povedali, že sú tehotné
@notme mnoho takych vztahov sa zacina uplne nahodne, ludia sa nejdu stretnut s tym, ze budu mat spolu sex a dohadovat sa na podmienkach, vacsinou to zacina uplne spontanne.
poznam mnoho dievcat co nieco take zacali s vidinou toho, ze sa s chlapcom neskor daju dokopy, kedze vela z nas si neuvedomuje, ze laska a sex su pre muza 2 rozne dymenzie. snad si domyslis ako to dopadlo....
Bolo u mna uz aj par takych, ktori mi vraveli, ze vztah nikdy, ze takto im to vyhovuje... ale ked som zrusila stretka, tak zrazu z jedneho vyslo ze ma ma viac nez rad a dalsiemu zrazu podla statusov na fb skoncil zivot, potom ma prisiel na kolenach prosit nech si to rozmyslim...
Jedine pravidlo v takomto vztahu je nenechat sa namotat. To mnoho ludi nepozna a zbytocne si potom lamu srdcia,lebo si nevedia dopredu uvedomit, ze stretnutia nie su len o sexe, ale aj o predohre, maznani, rozhovoroch, pozerani filmu, smiani sa, vzajomnom spoznavani sa...a clovek si az po case uvedomi, ze s tym druhym robi to iste co robil so svojou polovickou... ak si takto obaja sadnu, nevidia dovod preco by to nemali skusit zacat brat vazne...
osobne som takto dovolila prejst do vztahu 2x, jeden skoncil po cca roku, druhy po 4 rokoch. Mnohym ludom to takto vyhovuje, lebo by si nedokazali predstavit vztah s niekym, kto by bol osobnoustou uplny ideal, ale nerozumeli si v posteli..
Viem strasne som sa rozpisala ale neviem zaspat tak si kratim chvilu
@glamorous no ked to podas takto, tak to znie trocha inak. asi budem fakt musiet uznat, ze ide o zalezitost priorit, hoci som to doteraz popieral a sam som si take nieco nevedel predstavit osobne sa ale fakt nedokazem vyspat s babou bez toho, aby medzi nami nieco bolo. mozno preto som sa na tvoj postoj nepozeral objektivne. len pre ilustraciu, tuto vnoci z piatka na sobotu som doslova utekal babe z bytu, lebo som si nevedel predstavit, co by bolo dalej. vyspim sa s nou - fajn - a co teraz. chodit som s nou nechcel, tym som si bol na beton isty, zatial co ona mala ocividne iny pohlad na vec. a nechcel som byt ten co ju "pretiahne a odkopne", takze utek sa javil ako jedine realne riesenie
kazdopadne je jasne, ze sa v tomto urcite nezhodneme. aspon sa uz ale chapeme
@notme nemyslíš važne ... treba to brať z pohľadu že čo najhoršie by sa mohlo stať - šupol by si ju možno by sa namotala možno nie - ak by sa namotala - tak by sa časom odmotala .... BASTA FIDLI netreba sa obmedzovať.
@56 ja neviem, mam k tymto veciam proste dost jednoznacny postoj a nechcem ho zatial menit. mozno raz, ked budem az privelmi zufaly z hladania dacoho normalneho co vzhladom na moje naroky skor ci neskor pride, ale...to je jedno, o tom som nechcel... jednoducho mi taketo nahodne radovanky nechybaju...ani na chvilu som sa nezamyslel, ci som to v piatok vnoci spravil dobre a ci som to nemohol spravit inak. zatial som si tymto postojom isty a zachoval by som sa rovnako.
Mal som kamaráta čo spával so štyrmi čo o sebe nevedeli. Myslel že mu to prejde, ale jedného dňa mu volali všetky štyri a trvali na stretnutí a tak ich obrobil jednu po druhej v ten istý deň. Keď dokončil poslednú, bol taký vyčerpaný, že sa začal zajakávať. Po dvoch týždnoch šiel s tým zajakávaním k doktorovi, kde mu zistili že má aids. Po roku mu aids zmutoval na rakovinu a on zomrel.
Poučenie: Neber to na ľahkú váhu. Prvú si vezmi, s druhou maj dieťa, s treťou bývaj a so štvrtou si založ firmu. Daj každej kúsok zo seba.
Problem neni ze ci ti jebe...tebe to nejebe ty si jebnuty...to akoze nevies par dni ci mesiacov udrzat to v nohaviciach??? A na tie zeny nemyslis? Taketo svinstva by sa mali trestat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
a tak ked ti to vyhovuje, načo si to odoberať? lutujem len tie baby, ale tak je to ich problem ze sa namotali no
samej mi je hrozne neprijemne ked vidim ze uz po par dnoch sa na mna chlapec citovo naviaze a v takom pripade sa to snazim hned ukoncit. Horsie je ked sa to snazia skryvat...ale tvarit sa ze je ok niekoho takeho tahat za nos lebo "nemal s niekym zacat spavat" je fakt chrapunske
Akurát nechápem toto fórum ... tak keď chceš rob to a keď nie tak nerob ? Či si sa chcel pochváliť aký si Casanova ?
čo sa týka toho, že s tebou to nič nerobí - pokiaľ nie si namotaný, to je ešte ok, pokiaľ s tebou však nič nerobí to, že robíš ľuďom to, o čom vieš, že by ich ranilo, a aj tak to robíš bez mihnutia oka - tak to je už na zamyslenie.
karma bude dufam spravodliva a umries a pohlavnu chorobu
@25 Ach, tá škodoradosť
Jedine čo sa vyhýbam sú kur*y, tam to je na zváženie
Viete prečo boh vymyslel vaginálnu mykózu? Aby aj ženy vedeli aké je to žiť s podráždenou pi*ou.
schvalne, kolko poznas parov, co spolu zacali spavat po dvoc/troch/... mesiacoch a zaroven riesia taketo problemy? lebo ja takych veru nepoznam..
prajem aspon syfilis
to je hard.. ale jeho chápem, má totiž zvýšenú činnosť podmozgovej žľazy..
ale čo sa týka teba, tak pokiaľ sa začinajú namotávať a ty chceš riešiť ešte jednu, tak to je .. no zle
no osobne na tom nevidim nic zvlastne, ze maju city a chceli by nieco viac. Preto im to logicky moze ublizit. On sam pise, ze vidi ako sa jednotlivo namotavaju viac a viac, ale nechava ich v tom a este si k tomu nabaluje dalsie zeny. Z mojho podhladu by to mal ukoncit s tymi predoslymi aspon, ked uz si hlada nove a nie tahat ich za nos. Ja rozumiem, ze je to nieco , na com sa obe strany zhodli a dohodli. Ze pojde iba o sex. Ale ked on vidi, ze z druhej strany to prerasta do niecoho vacsieho , tak by im mal bud vysvetlit ako to je z jeho strany alebo to jednoducho ukoncit.
suhlasim
poznam mnoho dievcat co nieco take zacali s vidinou toho, ze sa s chlapcom neskor daju dokopy, kedze vela z nas si neuvedomuje, ze laska a sex su pre muza 2 rozne dymenzie. snad si domyslis ako to dopadlo....
Bolo u mna uz aj par takych, ktori mi vraveli, ze vztah nikdy, ze takto im to vyhovuje... ale ked som zrusila stretka, tak zrazu z jedneho vyslo ze ma ma viac nez rad a dalsiemu zrazu podla statusov na fb skoncil zivot, potom ma prisiel na kolenach prosit nech si to rozmyslim...
Jedine pravidlo v takomto vztahu je nenechat sa namotat. To mnoho ludi nepozna a zbytocne si potom lamu srdcia,lebo si nevedia dopredu uvedomit, ze stretnutia nie su len o sexe, ale aj o predohre, maznani, rozhovoroch, pozerani filmu, smiani sa, vzajomnom spoznavani sa...a clovek si az po case uvedomi, ze s tym druhym robi to iste co robil so svojou polovickou... ak si takto obaja sadnu, nevidia dovod preco by to nemali skusit zacat brat vazne...
osobne som takto dovolila prejst do vztahu 2x, jeden skoncil po cca roku, druhy po 4 rokoch. Mnohym ludom to takto vyhovuje, lebo by si nedokazali predstavit vztah s niekym, kto by bol osobnoustou uplny ideal, ale nerozumeli si v posteli..
Viem strasne som sa rozpisala ale neviem zaspat tak si kratim chvilu
kazdopadne je jasne, ze sa v tomto urcite nezhodneme. aspon sa uz ale chapeme
Poučenie: Neber to na ľahkú váhu. Prvú si vezmi, s druhou maj dieťa, s treťou bývaj a so štvrtou si založ firmu. Daj každej kúsok zo seba.
nak počul som dobry vtip:
Viete prečo boh vymyslel vaginálnu mykózu? Aby aj ženy vedeli aké je to žiť s podráždenou pi*ou.
vagin. mykoza je dosledok uzivania antibiotik
ty mas dobru fantaziu