Mám strašne zničené vlasy. Mala som ich blond, ibaže som si ich každomesačným farbením zničila a tak som prešla na moju prirodzenú farbu- hnedú. Nechcem si ich už najbližšiu dobu farbiť kým sa mi aspoň trocha nezregenurujú. Počula som o bezfarebnej henne.
@candy36 nie, nechcem už mať blond.. vlasy som si nefarbila už 2 mesiace a čitala som, že si ich nemáš farbiť aspoň 4 týždne... a to spĺňam chcem už len svoju prirodzenú hnedú
Síce som nikdy nepoužívala výlučne bezfarebnú, každopádne uškodiť ti isto nemôže. Tá DMková sa ti hlavne neoplatí, lebo keď si prepočítaš cenu na kilo (100g, čokoľvek). tak vychádza dosť draho, ale na prvé odskúšanie toho, ako ti henna sadne, prečo nie?
Olej skús podĺa vlastného výberu, oboje je fajn, ja ak by som sa nevedela rozhodnúť, dala by som oba
@mapyss buď som mala z netu, alebo z bio/etno/čokoľvek to je obchodu, kam to objednávali z netu
a odtiene sú v podstate blbosť, tam sú len do čistej henny primiešané nejaké rastliny, čo trocha korigujú farbu, trocha gúglenia a podobne a zistíš si to aj sama a stačí ti čistá bez prímesí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
btw keď si ich chceš ešte niekedy farbiť na blond tak keď dofarbuješ tak len odrasty nie celé
Síce som nikdy nepoužívala výlučne bezfarebnú, každopádne uškodiť ti isto nemôže. Tá DMková sa ti hlavne neoplatí, lebo keď si prepočítaš cenu na kilo (100g, čokoľvek). tak vychádza dosť draho, ale na prvé odskúšanie toho, ako ti henna sadne, prečo nie?
Olej skús podĺa vlastného výberu, oboje je fajn, ja ak by som sa nevedela rozhodnúť, dala by som oba
a odtiene sú v podstate blbosť, tam sú len do čistej henny primiešané nejaké rastliny, čo trocha korigujú farbu, trocha gúglenia a podobne a zistíš si to aj sama a stačí ti čistá bez prímesí