Rozisla som sa pred pol rokom s chlapcom...dost sme sa hadali a uz nam to moc neklapalo...tuzila som mat niekoho ineho ,noveho....preslo uz vela casu a ja mam noveho chlapca...chlapca ktoreho nelubim...mam ho iba rada a stale myslim na byvaleho no moja r
Som fake preto ,lebo nechcem aby kazdy jeden clowek vedel kto som?Jedine co som chcela bolo jednu posratu radu ,ale kazdy sa do vsetkeho stara na miesto toho aby cloveku pomohol...Je tak dolezite aby kazdy vedel komu presne poradi?A fake niesom ale email co mam je iba fake nick...to je pravda ale mam ho len zo strachu ,ze sa ktomuto moj chlapec moze dostat pretoze je tu registrovany...to je vsetko...ale dakujem za nazory...kazdy ma nejake
nooo poznam take... budes to mat teraz ozaj tazke. musis to prekonat, hoci mi je jasne, ze to bude velmi velmi dlho trvat a este vela slz prelejes. zial
nevracaj sa... viem co hovorim... aj ked si poviete ze urobit hrubu ciaru a k veciam z predchadzajuceho vztahu sa vracat nebudete..ver mi..jedna vaznejsia hadka a stara spina sa vynesie na povrch...skus zabudnut..ak teraz nie si spokojna vo vztahu...ukonci to radsej...a bud sama...niekedy je to ta najlepsia volba aj ked zo zaciatku mozno bolestiva...
treba sa s bývalím porozprávať... nepoznáme ho a ani nevieme čo ti spravil a včom ste mali problémi.... veľmi ťažko sa mi radí ak neviem konkrétne detaily ... ale rozhodne nieje správne niekomu klamať že ho ľúbiš keď ku nemu lásku necítiš mala by si sa s oboma porozprávať ale ako vravím ťažkosa radí lebo všetko je individuálne ...škoda že vás nepoznám určite by som sa ku tomu vedel vyjadriť konkrétnejšie...:/
@galinka detto..to som ani ja nikdy nechapal..no naco budem chodit s niekym, koho nelubim a s kym ani byt nechcem..to mi pride uplne absurdne a pritiahnute za vlasy..
Chceš radu od niekoho kdo nepozná teba ani nich?...dievča sama by si mala porozmýšlať čo vôbec chceš...alebo si daj pauzu vyser sa na chalanov a užívaj si život...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov