ja som si raz kupila Vademecum bieliacu kuru na 2 tyzdne, bola to taka mala tuba a tym sa cistili zuby 3 minuty 2x denne a fakt to zaberalo akurat ze mi vacsinou po 10 dnoch zacali krvacat dasna, tak som jeden den vynechala a bolo to prec a mala som aj belsie zuby no ale uz som to nikde nevidela ze by to pradavali...
ale pytala som sa aj zubarky a daju sa profesionalne vybielit zuby s tym ze ti to skloviny nenici alebo len naozaj minimalne, stoji to 328 € ale zuby mas biele ako papier, trva to 45 minut a je to uplne bezbolestne a profesionalne
Sóda bikarbóna, keď si s tým budeš umývať zuby každý deň tak ich zaručene budeš mať o niekolko stupňov bielšie. Ale myslím že to je dosť agresívne na zuby tak by som to neodporúčal. Okrem toho je k tomu dobrá vraj aj citrónová šťava. Ale ak máš citlivé zuby sa sa po tom nenaješ Týždeň ťa budú boleť
je pravda, že sóda bikarbóna vybieli zuby, ale je to dosť zlé na sklovinu, ja som to skúšala ale dva, trikrát a všimla som si, že mi to na sklovinu nerobilo dobre, takže od toho dávam radšej ruky preč
ooo aj ja nieco take skusim asi s tym citronom .....ale ked si to tak zoberies tak ocot ti vyžerie vodny kamen ...tak podla mna možno aj ten by ti vybielil zuby
Zuzka224: presne tak ... pasiky su jednoznacne lepsie nez ine bieliace nastroje ... ja som si ich ale kupila inde na www.ziarivyusmev.sk a dokonca mi tam dali bieliacu pastu ako darcek ...
Tipů na bělení zubů je hodně. Soda bikarbona je dobrá, ale nesmí se to přehánět. Má obrušující účinek a může dráždit dásně. jahody ani jiné "kyseliny" nedoporučuju. Naleptávají sklovinu a zrníčka ji pak mohou snadno narušit. Takže pokud jahody, hlavně nedruhnout zuby!!! Mnoho rad jsem našla tady: » www.belenizubu.info/beleni-zubu-dom...
na nejakom malom tanieriku zmiešaš sódu bikarbonu s citrónom alebo limetkou (môžeš ich napr. striedať) nech je to huste a nie riedke.. daš ti to na kefku a čistíš si zuby 3 minuty ale netlač kefkou na zuby ani na ďasna a nech nema kefka moc tvrde štetiny... lebo ťa budu neskutočne bolieť ďasna aj zuby... čisti si tak raz za 1-2 tyžne a určite to pomože...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Keď má niekto žlté zuby dlhšiu dobu kefkou to nevybieli ani keby sa po...toto...
ale pytala som sa aj zubarky a daju sa profesionalne vybielit zuby s tym ze ti to skloviny nenici alebo len naozaj minimalne, stoji to 328 € ale zuby mas biele ako papier, trva to 45 minut a je to uplne bezbolestne a profesionalne
» www.bieleniezubov.com/...
a toto je ta bieliaca kura
a vraj kokosový olej, ale zatiaľ sa mi ešte neosvedčilo
biela perla, kúpiš v lekárni za nejakých 9 eur.. fajn vecička, oplatí sa skúsiť
www.bieliace-pasiky.sk
A doma som ich mala hned na druhy den Vrelo odporucam vsetkym so zltymi zubami
Skutocne to pomaha ludia