@pstros213 možno teraz nie, ale prejde dlhší čas a zničia si sklovinu, potom určite nebudú vravieť, že to nič nie je
bielenie je blbosť, treba si zuby pravidelne a správne umývať + myslieť na to, že nie každý má od prírody žiarivo biele zuby a potom s tým veľa nenarobí
@barbydka skús pieskovanie stojí to asi 20€ na 4 zuby, ale ak je to dobre spravené tak to vydrží a hlavne nie je to založené na chemickom bielení cez vnútornú belosť zubov, ale na základe sklovinovej belosti zubov, teda ak máš od prírody biele zuby tak ich budeš mať po zákroku ...
@austin1991@baka28 nie, po umytí zubov si nasypem trošku na kefku a jemne vydrhnem zuby (treba na to mať mäkkú kefku, lebo keď si rozdráždiš ďasná a dostane sa ti tam kypriaci prášok, nepríjemne to páli..). ale nerob to často, lebo si pokazíš zuby. tak raz za 6/8 týždňov..
aaaa ešte som zabudla, veľmi dobrá je aj bieliaca pasta BIELA PERLA, majú to v lekárni (ak si dobre pamätám stojí okolo 10eur). dobrá vecička, raz za polroka týždňová kúra doma - 2x denne po polhodinke si nasadíš na zuby takú gumovú srandu, do ktorej si nanesieš tú pastu, rovnomerne rozotrieš a priložíš. počas tejto týždňovej kúry sa nemá fajčiť a nemali by sa piť a jesť veci, ktoré by zafarbili zuby (ale nie je to podmienka, ja som aj fajčila a mala som pekné zuby potom). no a po tej polhodine si na pastu vytlačíš trochu gelu ktorý je k tomu pribalený, poumývaš si s tým zuby a vypláchneš. ja som videla rozdiel už po prvom dni a fakt polroka ak nefajčíš máš pokoj
Ehm... používam výhradne bieliace pasty, predtým som používala tú ktorú pridala sabnacke, posledné možno dva mesiace ju neviem objaviť v žiadnej drogérií Ale mám inú bieliacu, no A pieskovanie mi robili raz, výsledok celkom viditeľný, aj keď už je to skôr späť Ale ešte pôjdem v dohľadnej dobe raz, keďže mi budú nasadzovať strojček No a inak nič špeci... a ten kypriaci prášok- ono to aj celkom pomôže ale ide o to, že ti to "obšúpe" alebo ako to povedať vrstvu skloviny. Keď to budeš robiť často, sklovina ti popraská, zničí sa. Ale keď už tak, podobný účinok má aj citrón ... Hlavne si zúbky umývaj A nejde o to či sú biele, čisté sú ak s lesknú, kazdý má inú farbu skloviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mám pocit že tá pasta celkom zaberá
a raz za 2 mesiace
ale keďže dosť veľa fajčím, nemá to taký účinok ako keď som abstinovala s cigaretami..
Ale hlavne si ich dobre umývaj, aj 7 minút ráno, aby si tam nemala povlak a bude to dobre.
bielenie je blbosť, treba si zuby pravidelne a správne umývať + myslieť na to, že nie každý má od prírody žiarivo biele zuby a potom s tým veľa nenarobí
@barbydka skús pieskovanie stojí to asi 20€ na 4 zuby, ale ak je to dobre spravené tak to vydrží a hlavne nie je to založené na chemickom bielení cez vnútornú belosť zubov, ale na základe sklovinovej belosti zubov, teda ak máš od prírody biele zuby tak ich budeš mať po zákroku ...
a tá tuba vydrží aj na viac takýchto kúr
a mimochodom, to som jediná, ktorá považuje blyšťavé diskogule v ústach za čosi fakt choré?!