ludia neviem preco...ale sa mi objavil na pracovnej ploche taky biely stvorec...mali sme ho raz aj uplne taky maly ze bolo v pohode vidiet pozadie ale teraz to dost vadi..a neviem ako ho dat prec.....stretli ste sa s tym uz?
ja som to mal tiez.. a nie raz. Na celej obrazovke za ikonami bola "biela kocka" (podotykam ze na celej obrazovke) ktoru sa mi casom podarilo zrazit na malu kocku dole v rohu.. za tym bola krasna tapeta "Virus ALERT" (na to nikdy neazabudnem a odkaz na nejaku evidentne zavirenu stranku odkazujucu na stiahnutie antivirusoveho programu
to virus alert pisalo aj pri kazdom case (tj napr pri dlzke piesne, datum zmeny, hodiny v pravom dolnom rohu)
kedze sa bez netu nezaobidem ani den tak som to vyriesil tak ze som preinstaloval win (2hod/100% funkcne).. nic ine som s tym nevedel robit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
to virus alert pisalo aj pri kazdom case (tj napr pri dlzke piesne, datum zmeny, hodiny v pravom dolnom rohu)
kedze sa bez netu nezaobidem ani den tak som to vyriesil tak ze som preinstaloval win (2hod/100% funkcne).. nic ine som s tym nevedel robit..