cc birdzaci, ma tu niekto biely telefon uz dlhsie vo vlastnictve? Povedzme aspon jeden rok. Zaujimalo by ma, ci vas telefon je biely aj po roku pouzivania, pripadne ci pouzivate puzdro / nejake folie alebo ho len tak nosite vo vrecku. Chcem kupit novy sma
biele mobily, vlastne.. teraz letí všetko biele. Je to pekná dizajnovka. Ja mám napr. biely tablet. Nemám ho síce rok, ale žiadne zmeny farieb nevidím.
Kamarátka má biely mobil a má ho viac než rok a taktiež žiadna zmena farby. Ak ho neoškreš alebo nenatreš inou farbou, tak by si mal farbu držať.
Biela zožltne hlavne pri spotrebičoch ako sú chladničky, rychlovarne konvice, a podobne. A aj biele gitary tuším žltnú.
Ale mobilu by som sa nebál. Musia mať inú povrchovú úpravu. Ked ho nebudeš mať celú dobu na slnku, tak sa nič nestane. Teda aspoň myslím. Ináč by nemali takú oblúbenosť
už mám biely mobil 2 roky a je ešte stále biely.. a to mi dokonca aj do wécka padol (pred potrebou)... akurat teda vidno škrabance,ale nevadi mi to. je to len mobil
je biely aj po roku a nemám žiadny obal .. akurát hneď druhý deň jak som ho mala som s ním capla na zem... teda je dobre doriadený a keďže je biely tie ryhy je dosť vidno
@moonbeam Stare dobre casy, ked elektronika ti vydrzala aj 20 rokov my tak mame zo 3 televizory niekde na chate a u babky, ktore su starsie nez ja, no funguju ako nove
A inac kamos ma biely ip4 a po 2 rokoch stale vyzera rovnako.
Aj ja mám biely mobil Mám ho už 2 roky a stále je žiarivo biely ako predtým Zo začiatku som ho zvykla nosiť v púzdre aj teraz niekedy ale nosím ho niekedy len tak v priestoroch peračníka, kabelky prípadne vrecka. Zatiaľ mu to neuškodilo
môj ma už niečo cez rok, nosila som ho v obale ktory bol zvnutra ružovy takže som mala taky slabo ružovy kryt, ale nejako som to umyla a po čase sa to vyšuchalo ale inač je v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kamarátka má biely mobil a má ho viac než rok a taktiež žiadna zmena farby. Ak ho neoškreš alebo nenatreš inou farbou, tak by si mal farbu držať.
Biela zožltne hlavne pri spotrebičoch ako sú chladničky, rychlovarne konvice, a podobne. A aj biele gitary tuším žltnú.
Ale mobilu by som sa nebál. Musia mať inú povrchovú úpravu. Ked ho nebudeš mať celú dobu na slnku, tak sa nič nestane. Teda aspoň myslím. Ináč by nemali takú oblúbenosť
Ja mam tiez biely.. ale novy iba cca 2 tyzdne.. mozem ti povedat o rok
A inac kamos ma biely ip4 a po 2 rokoch stale vyzera rovnako.