haha..ja som z osady brekov city.. .ale tu na nas sa neberie ohlad kedze sme sa zapojili do velkej komunity mesta humenne...v HE je skladka a sme na nu hrdy.. ..minule som tam zdialky videla bager.. ..hahaha...mozno niekedy sa na tam pridem pozriet blizsie.. nacerpat napady..
Preco sa tu niekolko Humenncanov smeje z vlastneho mesta? Myslim, ze Humenne je zlate mestecko..a len primitiv moze napisat, ze je to dedina alebo podobne..Mne osobne sa Humenne pacia..
kazdy kto nieje z he nema co kecat o tom ake to tam je lebo o tom nema ani ponatia, je to taka ista diera ako vsetky na Slovensku a humenne je ta mensia diera
kazdy nech si trepe o svojom mestecku dedinke /ignore
Vy ste salenaci... Humenne je normalne mesto a vy od Blavy sa nemate s cim chvastat, sami grazli tam su tak sa uvedomte
Inac aj ja som z Humenneho a poviem, ze je to furt lepsie a pokojnejsie mesto ako nejaka Blava abo nejake väcsie mesta... Je to kludne mestecko, kde je setko potrebne...
@7 inac Senec neje tiez nejake velkomesto a inac mame dokonca sa mi mari, ze najvyssia budova nasa ma okolo 20 poschodi
Inac sme najlepsi vo volejbale na Slovensku tak sa uvedomte Uvidite BLAVA (bleee) ako vas vypukame vo finale Slovenskeho pohara a v slovenskej extralige... vy si tam hrajte slovenske sutaze, my hrame europsku ligu MEVZA a hrali sme aspon kvalifikaciu ligy majstrov. A to nehovorim, ze sme boli niekedy dobry v hokeji a najlepsi vo futbale... ked sme vyhrali slovensky pohar... !!! tak bacha na Humencanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
sice tovarensky ale to nic haha
Pri akom vacsom meste?
nechce sa mi pozerat na nete
1. je to za kosicami haha !! .. ale kus dalej noo
2.ano je tam vela bikerov a skaterov haha .. a niektory su ceelkom .. no .. hriesny hah
3.a aano je tam celkom pekne .. hlavne vecer ha .. a v lete !
4. KYJEV je mensie nez HUMENNE .. teda dusou hah
10. a Horox to nie SU ale JE humenne.
kazdy nech si trepe o svojom mestecku dedinke /ignore
Inac aj ja som z Humenneho a poviem, ze je to furt lepsie a pokojnejsie mesto ako nejaka Blava abo nejake väcsie mesta... Je to kludne mestecko, kde je setko potrebne...
Inac sme najlepsi vo volejbale na Slovensku tak sa uvedomte Uvidite BLAVA (bleee) ako vas vypukame vo finale Slovenskeho pohara a v slovenskej extralige... vy si tam hrajte slovenske sutaze, my hrame europsku ligu MEVZA a hrali sme aspon kvalifikaciu ligy majstrov. A to nehovorim, ze sme boli niekedy dobry v hokeji a najlepsi vo futbale... ked sme vyhrali slovensky pohar... !!! tak bacha na Humencanov