Paradny film od Tima Burtona,na konci som bucala ako male decko a to ma vie k tomu dohnat mizive percento filmov,ziadne trapne,silene sceny oplati sa pozriet,krasny pribehom aj vizualne videl ho niekto?
Jasne, odporucam ti Faunov labyrint (Pan´s labyrinth, El laberinto del fauno), a co sa tyka burtonoviek, su skvele, urcite si pozerala vsetky, a tak byy ta bavilo aj Fimfarum Jana Wericha, moja srdcovka, milujem babky
haha, ja mam inac plagat, kde ma len taky nepatrny knirek, ani nevidno, skoda ze sa rozisiel s natalie portman, ju este by som tolerovala, teraz si najde daku hlupu
tim burton ma skvele filmy,niecim odlisne od ostatnych.poodhaluje nam nimi "svoj svet" ktory sa mi vzdy pacil. ewan mcgregor bol vo filme skvely,povedala by som ze zahra vsetk
Cakal som od toho nieco uplne ine,bolo to na mna prilis rozpravkovske, ale bol oto v celku fajn,malo to dobry hlbsi zmysel...
Faunov labyrint bol podobne rozpravkovo spraveny,avsak trosku krutsi a specificky, ten Faun ma normalne nalakal,bolo to dost naturalisticke,ale vcelku dobre spracovane.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Faunov labyrint bol podobne rozpravkovo spraveny,avsak trosku krutsi a specificky, ten Faun ma normalne nalakal,bolo to dost naturalisticke,ale vcelku dobre spracovane.