Moja kamoška prišla raz domov troška podnapitá z vínka a jeji otec ju čakal v jej izbe ona cestou všetko zhadzovala a keď prišla do izby jej otec ,,Iva ty si pila" Ivka ale nie tato nepila.Jej Tato: poď sem a dýchni na mna...A ona ,, Ale tato to je nehygienicke" dobry odjeb svojho otca čo???
fuh teraz ma napada iba jedna, posledna vec, co sa stala pred tyzdnom...boli sme na telesnej-joge...a cvicili sme cvik kde sme sedeli v tureckom sede a otacali sme hlavu...a vsetci vpravo a tam kamoska a kuka vlavo a taky pohlad my sme sa zacali s kamoskami na nej strasne smiat aj etraz sa na tom smejem
Keď sme sa s kamoškou hádali, či je to ten lakeť, alebo tá lakeť a jedna spolužiačka to vyriešila:to lakťo Alebo výrok dejepisárky: Autobusy sú ako chlapi, vždy príde ďalší.(pýtala som sa skôr z dejáku na bus xD)
ked som isiel s frajerkou, a jej trosku opitom otcovi k nim domov, a prsalo, mali sme dazdnik (ja a priatelka) . Pred nami bola derava rina, odkial tieklo vela vody, a vsimol si to aj jej otec, a povedal nam: Pozor, tam silno prsi...
Je ich strasne vela, ale toto sa mi zdalo dost vtipne...
Viem, že to vyznie hrozne, ale jedna z naj scén v mojom živote bolo, keď mi počas pitia moja sesternica oznámila, že náš pradedo vyzerá ako Hitler a ukázala mi jeho fotku - v tej chvíli som prskala pitie, pol hodinu som sa dusila a potom sa polhodinu smiala.
A daľšia vec, keď som sa opila z troch deci burčiaku (prvý krát opitá) tak som ževraj obťažovala polku autobusu a pri smrkaní som namiesto servítky použila dámsku hygienickú vecičku...
keď kamaráta našli spať policajti na zastávke z roztrhanými riflami (komplet) .. a pýtajú sa ho: Mladí pán, pili ste?.... a on odpovedá: Ne.. ale som nadrb*aný ako taký kkt
nho bolo ich vela ale naj suu v mojej triede tak trebars ked peteer moj spolužiak pisal dajakyy test s angliny a takaa učka ket to opravovala začala čiitat to čo tam napisal že keby som bol toppaanka tak ubližim vlastnej nohe dpč celaa trieda sa natom totaalne ujebaavala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale tak toto leto som sa najviac nasmial v kláštore, keď sa jeden z bratov pokúšal pripraviť bazový likér
iwan! tu je prietor pre napísanie našich životopisov a zážitkov
Je ich strasne vela, ale toto sa mi zdalo dost vtipne...
A veľa smiechu mám so @skippik -om
A daľšia vec, keď som sa opila z troch deci burčiaku (prvý krát opitá) tak som ževraj obťažovala polku autobusu a pri smrkaní som namiesto servítky použila dámsku hygienickú vecičku...
a potom nevkusné žvásty moje mamy mi spôsobili už neraz také záchvaty, že som sa dusila
a nesmejem sa na tom speve tak ako na tych komentaroch plakala som . smiley: