Ešte GJH - Novohradská je bilingválne, odtiaľ poznám dosť ľudí a myslím, že sa tam majú dobre
Ja som chodila na Ev. lýceum na Vranovskú a aj kedˇ sme celých 5 rokov nadávali, že toho máme strašne veľa, revali sme ako malé deti, kedˇ sme odtiaľ odchádzali. Veľa predmetov tam však v angličtine nie je, amerických lektorov sme mali len na to rozšírené vyučovanie angličtiny (v prvom ročníku 20hodín týždenne) + dve hodiny povinného náboženstva (pre niekoho to znie odstrašujúco, ale zvykla som si a prekusla to :p), matiku, niektorí mali aj geografiu a spolovice aj biologiu a chémiu. Niektorí profesori sú svojskí, ale aj tak super :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ked tak , tak Pankúchova ... z tade poznám pár ľudí a nesťažujú sa
Ja som chodila na Ev. lýceum na Vranovskú a aj kedˇ sme celých 5 rokov nadávali, že toho máme strašne veľa, revali sme ako malé deti, kedˇ sme odtiaľ odchádzali. Veľa predmetov tam však v angličtine nie je, amerických lektorov sme mali len na to rozšírené vyučovanie angličtiny (v prvom ročníku 20hodín týždenne) + dve hodiny povinného náboženstva (pre niekoho to znie odstrašujúco, ale zvykla som si a prekusla to :p), matiku, niektorí mali aj geografiu a spolovice aj biologiu a chémiu. Niektorí profesori sú svojskí, ale aj tak super :p
O iných neviem.
Bilikova - iba nedavno urobili aj anglicke gymnazium, ze vraj vyborne...
Pankuchova - neradim, pocula som vela nepeknych slov o tejto skole, dokazom su ludia, ktori presli na ine skoly...
Evanielicke lyceum - tazka skola, no kvalitna
viac ma momentalne nenapada