Ahojte, veľmi by som chcela ísť z 8. triedy na bilingválne gymnázium do Nitry, na Golianovu. Aké máte skúsenosti s tou školou? Ak máte nejaké skúsenosti všeobecne s bilingválnymi gymnáziami, tak sa o ne prosím podeľte. Budem veľmi rada... A ešte jed
Som v poslednom ročníku bil. gymnázia a keby som sa mala vrátiť v čase a vybrať si SŠ znovu, rozhodla by som sa rovnako. Ak máš talent na jazyky a aj ťa bavia, určite ti to odporúčam
ja som vychodila nemecky bilingval.. bolo to super, tazsie to nebolo o nic viac ako normalny gympel, dostala som C1 diplom a odbornu statnicu.. no proste paradicka 8)
Práve idem do druháku na bilingválnom - osobne si myslím, že ťažké to nie je. Akurát ťa ten daný jazyk musí baviť, inak ťa tých 16 hodín týždenne v prvom ročníku zabije.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je pravda, že v prváku bolo dosť problematické nabehnúť na režim (16 hodín anj) neboj nič dáš to
Inak, bilingv. gympel je v pohode a prijímačky tiež, nemáš sa čoho báť